Tenisz

Ha ez nem lesz over, akkor semmi

  • Cesc18

Nüanszok dönthetnek Jaume Munar és Thiago Monteiro Buenos Aires-i összecsapásán.

Buenos Aires a "Golden Swing" következő állomása, avagy az argentin fővárosban folytatódik a dél-amerikai salakszezon. Akárcsak múlt héten Cordobában, ezen a tornán is meglehetősen minőségi a mezőny és már az első körös küzdelmek alatt nagyszerű párosításokat találunk. Kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a hétfői játéknap menüjéből a spanyol Jaume Munar és a brazil Thiago Monteiro összecsapása. 

{"headTitle":"Jaume Munar - Thiago Monteiro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-10 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Munar","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Monteiro","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Két olyan játékos feszül majd egymásnak, akik egyaránt a salakos borítás specialistái és ennek megfelelően mindketten komoly célokkal vágtak neki a "Golden Swing"-nek. Nincs is nagy különbség a szorzókban, mint látható egy lehetettel tartják esélyesebbnek a spanyol játékost. 

Monteiro extra motiváltan játszik a dél-amerikai salakszezonban. - Fotó: ATP

Mindketten ott voltak a múlt heti cordobai főtáblán. Munar egy magabiztos győzelem után a legjobb 16 között a topfavorit Diego Schwartzmanba szaladt bele, aki túl nagy falatnak bizonyult számára. Monteirónak még korábban véget ért a verseny, nehéz ellenfelet kapott Corentin Moutet személyében, ráadásul az uruguayi tornagyőzelme után két nappal már pályára kellett lépnie.

Munar és Monteiro első alkalommal néz majd farkasszemet egymással és egy ízig-vérig salakos meccsre készülhetünk. A dél-amerikai salakos viadalok közül nem a Buenos Aires-i center a leggyorsabb, sőt, inkább a lassabb salakpályák közé tartozik, ami hosszú labdameneteket, fizikális meccset vetít előre. Várhatóan az adogatásukat is nehezen tudják majd tartani, noha alapvetően mindketten elég jó első szervával rendelkeznek és a brazil remekül kihasználja a balkezességéből eredő előnyt is. 

Mire fogadjunk?

Nincs komolyabb tudásbeli különbség a két játékos között, még a ranglistán is csak néhány hely választja el őket. Monteiro a rutinosabb és tapasztaltabb a dél-amerikai tornákat illetően, de Munar tavaly már végigtolta a "Golden Swing"-et, így ennek nincs igazán jelentősége. 

Győztesre nem mernénk tippelni, pláne úgy, hogy ez lesz az első meccsük és nincs igazán kiindulás alap. 

Az over viszont kifejezetten tetszetős erre a meccsre, hiszen nem várunk domináns játékos egyik oldalról sem. Nagy küzdők, motiváltak és nincs is igazán olyan teniszük, amivel lesöpörhetnék a másikat a salakról. Ha nem lesz valamelyiküknek nagyon rossz napja, akkor itt kötelező ülnie az overnek. 

{"headTitle":"Jaume Munar - Thiago Monteiro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-10 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 22.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}