Sportfogadás

Bővült a Bet365 listája - ezt minden fogadónak tudnia kell!

megosztom

Egyre több meccsre elérhető a Bet365 speciális ajánlata.

Amikor fogadóirodát választunk, mindig érdemes megvizsgálni a különböző előnyöket és hátrányokat - ehhez ebben a cikkben nyújtunk óriási segítséget. Az olvasóink körében egyértelműen legnagyobb népszerűségnek örvendő    elsősorban széles kínálata és különleges promóció révén válhatott piacvezetővé és meghatározó szereplővé. Most az egyik legérdekesebb ajánlatukat vesszük ismételten górcső alá, melynek neve: korai kifizetés vagyis early payout, melynek köszönhetően akkor is nyersz, ha végül veszítenél!

 

Így működik:

 

  • Regisztrálj a    -re az alábbi promóciós kód beírásával: H3WIN
     
  • Fizess be legalább 1500 forintot, a fogadóiroda pedig akár 15000 forint értékű fogadási kreditet is jóváír a számládon!
     
  • Fogadj a lenti képen látható bajnokságok bármelyikén egy háromesélyes (1x2) kimenetelre
     
  • Amennyiben a csapatod bármikor a mérkőzés folyamán kétgólos előnyre tesz szert, a nyereményed azonnal jóváíródik, függetlenül a meccs további alakulásától és végeredményétől

Az újdonság pedig az, hogy nemrégiben a fogadóiroda az NB I mellé a Magyar Kupát és az NB II-t is felvette a listájába, így már ezeknél a sorozatoknál sem kell izgulnunk, ha csapatunk kétgólos előnyt ad le, hiszen abban a pillanatban nyertes lesz a szelvényünk, hogy az eredmény mondjuk 2-0-ra vagy 3-1-re módosul. Így történt egyébként ez a hétvégi Ajka-Vasas tippnél is, ahol általános meglepődésünkre hiába egyenlített 0-2-ről a hazai együttes, már régen a számlánkon volt a pénz, mire feleszmélhettünk volna.

A fogadóiroda korai kifizetés rendszere sok fogadónak hozott már tetemes összeget, ne feledkezzünk el Paco05 szelvényéről például, akit minden más fogadóirodánál megszívatott volna a Liverpool, de a Bet365 2,5 millió forintot spórolt neki.

 

A Bet365 korai kifizetése jelenleg az alábbi ligákra érvényes a magyar fogadóknak

 

Egy újabb érv tehát amellett, hogy érdemes regisztrálni a bukmékerhez, amelyhez bővebb segítséget az alább található dobozban találtok.

bet365
megosztom