Bulvár

10% kamatot ígér a legendásan sz*r Macskák

  • varin
Címkék:

Végre fogadhatunk az Arany Málnára és ugyan az odds alacsony, a profit tuti.

Néhány nappal az Oscar-díj átadóját követően az Arany Málnát is átvehetik a delikvensek, vagyis "díjazzák" a filmvilág legrosszabbjait. Szerencsére vannak színészek és meghívottak, akik partnerek ebben a humorban, míg mások persze elutasítják a gálán való részvétel lehetőségét. 2020-ban nem is kérdés, melyik "alkotás" nyer majd, és igaz, hogy emiatt alacsony az odds, de aligha várhatunk meglepetést, így lényegében 10%-os kamatot érhet nekünk a Macskák.

Fotó: The Advocate

Hogy miért lett egy paródiába torkolló, borzalmasan gyenge adaptáció a Macskák, arról rengeteg filmes oldal frappánsabbnál frappánsabb elemzéseket írt, így én erre most nem térnék ki. Mindent elmond a műről, hogy a készítői nagyon hamar belátták, ebből nemhogy rangos díj, de elfogadható mű sem sikerült, így abba is hagyták a film Oscar-promócióját, míg a(z) - egyébként igen neves - szereplői gárda mostanra már azt is tagadja, hogy valaha CGI-bajszot ragasztottak nekik a szerep kedvéért.

A legrosszabb filmek között a Hooper-művel csatába száll még például a Rambo-film, az A rajongó, illetve a The Haunting of Sharon Tate című teljesen megmagyarázhatatlan horror-thriller.

A Macskák "népszerűségére" jellemző, hogy a legtöbb, vagyis 9 Arany Málna-jelölést kapott.

Habár az 1.10-es odds rendkívül alacsony, kockázati faktor nincs benne, így dobhatunk rá egy kis pénzmagot és röhöghetünk a film megnézése közben, hogy még egy ilyen borzalommal is profitra lehet szert tenni fogadóként.

{"headTitle":"Melyik film nyeri a Legrosszabb film díját 2020-ban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-11 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Macskák","odds":"1.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}