Bundesliga

Duplázós tippet húzunk a szombati rangadón

  • gb1

Ugyan a Dortmund jól elpuskázta a kupameccsét, de nem hinnénk, hogy emiatt hullámvölgybe került.

A szombati játéknap fénypontja Németországban kétség kívül a Leverkusen-Dortmund lesz, amelyen az ötödik fogadja a harmadik helyezettet. A bukmékerek elég óvatosan szabták meg a szorzókat, hiszen a BVB sikerére annak ellenére is bő kettes oddsot kapunk, hogy a Gyógyszergyáriak a 10 bajnokiból csak 4-et húztak be a BayArenában.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-08 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"3.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Mondani se kell, hogy a szombati ellenfélnél lényegesen gyengébb csapatok ellen is megszenvedtek, például a decemberi utolsó bajnokin a Hertha mindhárom pontot elhappolta otthonukból. A Dortmund amúgy sem túl kedves a Bayer szimpatizánsainak, hiszen az elmúlt négy bajnokin például úgy kaptak ki tőlük, hogy legalább hármat kaptak.

Ez a hét mondjuk enyhén szólva pocsék módon haladt a Darazsaknak. A Német Kupában óriási meglepetésre kiestek a Werder Bremen ellen, majd másnap Reus izomsérülést szenvedett, ezáltal egy hónapra kidőlt. A brémai találkozón mondjuk alakulhattak volna máshogy is a dolgok, ha nem alszanak bele a meccsbe az első félidőben, hiszen nagyon kevésen múlt, hogy kétgólos hátrányból hosszabbításra mentsék az összecsapást. Ez nagyban a friss szerzeménynek, Haalandnak volt köszönhető, aki továbbra is szenzációs formában van és egy gól ismét összejött neki.

A szintén pofátlanul fiatal, mindössze 17 éves Gio Reynának is beakadt egy óriási találat, számára az első a fekete-sárga mezben. Mindkét tini a kezdésre hajt és Reus kiesésével egyikük szinte biztosan ott lesz a pályán. A hazaiaknál amúgy Aránguiz sérült, Demirbay pedig eltiltását tölti majd. Peter Bosznak is sikerült erősítenie, Edmond Tapsobát szerezték meg a portugál Guimaraesből.

[3081547] 2020-02-08 18:30:00 Bayer Leverkusen - Borussia Dortmundx

Tudtad?
 

  • A Dortmund utóbbi 11 bajnokiján 2.5 gól feletti eredmény született
     
  • A Dortmund az utóbbi négy meccsét behúzta a Leverkusen ellen
     
  • A két csapat utóbbi 4/5 meccsén 2.5 gól feletti eredmény született
     
  • A Lever 2020-as 3 bajnokija 2.5 gól feletti eredménnyel zárult

 

Mivel a Leverkusen az utóbbi 12 bajnokijából csak két alkalommal nem volt eredményes, a Dortmund pedig az elmúlt 10 idegenbeli bajnokiján 8 alkalommal nem úszta meg kapott gól nélkül, a mindkét csapat lő gól elég reálisnak tűnik. Sajnos ezt a bukik is érzik és szinte fogadhatatlanul alacsonyra szabták az oddot rá. Ami felkeltette az érdeklődésünket, az az X2+over 2.5, hiszen a Werder elleni kudarcot szerintünk gyorsan feledtetni akarja majd a BVB, de ezzel azért levédünk pár meglepetéseredményt is.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-08 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund vagy döntetlen + 2.5 gól felett ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3081547] 2020-02-08 18:30:00 Bayer Leverkusen - Borussia Dortmundx;