Kézilabda BL

Az FTC és a Győr meccsére is van ötletünk - tippek a női kézi BL-re

megosztom

Szombaton a Fradi és a Győr is pályára lép a női kézilabda BL-ben. Naná, hogy mindkét csapat meccsére van ötletünk!

Komoly meccs vár az FTC-re. - Fotó: fradi.hu

Szombaton mindkét női kézilabda kirakatcsapatunk pályára lép a Bajnokok Ligájában, a Ferencváros a Rosztov együttesét fogadja, míg a Győr a Valcea otthonába látogat, ezen meccsekből pedig egy kombit gyúrtunk össze.

Kezdjük az előbbivel. A Ferencváros parádésan kezdte a középdöntőt, hiszen 10 góllal (!) győzte le hazai pályán a CSM Bukarestet, majd Dániában mindössze két találattal kapott ki az Esbjergtől. A zöld-fehérek két pontra vannak a továbbjutást érő negyedik pozíciótól, ugyanakkor újfent felszabadultan léphetnek pályára - mint ahogy a románok ellen is tették -, hiszen a tavalyi ezüstérmes Rosztovot fogadják.

Az oroszok kisebb meglepetésre könnyed vereséget szenvedtek a Metz otthonában, majd egy viszonylag sima meccsen gyűrték le a Viperst. A tabellán a harmadik helyen állnak, ugyanakkor csak egy pont a lemaradásuk az éllovasokkal szemben.

A felek közt jelentős minőségbeli különbség van, ugyanakkor hazai pályán a jelenlegi FTC bárkit képes megszorítani. Mindezt jól példázza a két csapat utóbbi két évben vívott BL-negyeddöntője, amikor is Magyarországon mindössze kettő, illetve három találattal tudott nyerni a Rosztov, míg Oroszországban alaposan ellátta a Fradi baját. 

Most is szoros meccsre van kilátás, ugyanis ahogy említettük, a Ferencváros felszabadultan léphet pályára, továbbá az oroszok késve tudtak csak elindulni a mérkőzésre, illetve legjobbjuk, Vyakhireva játéka erősen kérdéses. Így pedig egy eltolt hendit néztünk ki a meccsre, szerintünk a zöld-fehérek hat gólon belül maradhatnak.

bet365

A kombink másik meccse a Valcea-Győr. A felek közt igen nagy a rivalizálás, viszont amikor a 2012-2013-as szezont követően csődbe mentek a románok, azóta most találkoznak először. Mindezt egyébként még nem teljesen heverte ki a Valcea, ugyan egyre jobb eredményeket ér el igazolásainak köszönhetően, de azért jelenleg is igen komoly minőségbeli különbségek vannak a felek közt. Természetesen a magyarok javára, így pedig ez a találkozó jóval egyértelműbb, mint a fentebb említett volt.

Ugyan a románok két sikerrel nyitottak a középdöntőben, de a Savehof és a Ljubljana ellen kötelező volt nyerniük, hiszen a svédeknél és a szlovénoknál azért jobb kerettel rendelkeznek. Így feljöttek a továbbjutást jelentő negyedik helyre, de ennél aligha lépnek előrébb.

Ezzel szemben a Győr kisebb gödörben volt, amiből kezd kimászni, hiszen a Siófok elleni zakót, majd a Brest elleni remit követően a Buducsnosztot (amely csapattól a románok oda-vissza kikaptak) már legyőzte, míg hétközben 24 gólos sikert aratott az NB I leggyengébbje ellen.

Ha pedig ez a javuló tendencia folytatódik a vendégeknél, akkor nem lehet baj, vagyis különösebb gond nélkül magabiztos, legalább kétgólos győzelmet arathatnak a győriek a hétvégén Romániában.

{"headTitle":"Női kézi BL kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-08 14:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.79","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"FTC - Rosztov // FTC +5,5","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Valcea - Győr // Győr -1,5","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}


>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom