Darts

21-es, 34-es és 41-es oddsokba fektetünk

  • Cesc18
megosztom

Íme három olyan játékos, akikkel számolni kell a hétvégi Players Championship versenyeken.

A Challenge Tour és a Premier League után a hétvégén Barnsley-ban elrajtol a 30 állomásos Players Championship versenysorozat is. Szombaton és vasárnap egy-egy versenyt bonyolítanak le, melyeken a PDC mezőny krémje is tábla elé áll. Akik nem érdekeltek a Premier League-ben, azok februárban ezeken a tornákon tudják összedobálni a kenyérre valót. 

A favoritok között természetesen a PDC sztárjait találjuk, de a Players Championship versenyeken bőven osztanak lapot a többieknek is, így érdemes a nagyobb oddsos játékosok táborát átnyálazni. 

Chisnall tavaly nyerni tudott a PC-sorozat első hétvégéjén. - Fotó: PDC

Három játékosra hívnánk fel a figyelmet. Az egyik az a Dave Chisnall (@21.00), aki sorozatban harmadik alkalommal csúszott le a Premier League-ről, pedig nem lehet azt mondani, hogy a 2019-es szezonja annyira rosszul sikerült volna. Egy kicsi azonban mindig hiányzott nála, ami egyébként úgy az egész karrierjére jellemző. 

2020-ra beújított Chizzy és a Mastersen szemüvegben lépett színpadra. Az első meccsén nem úgy tűnt, mint akit zavarna, utána viszont rettentően gyengén dobott Peter Wright ellen és egy nagyon csúnya 0-10-be szaladt bele. Ettől függetlenül figyelni kell rá, meglehetősen sok Players Championship címmel rendelkezik, tavaly is sikerült rögtön az első hétvégén nyernie. 

Szintén nem rossz befektetés 34.00-es oddson Ian White-ra fogadni, aki a mezőny egyik legjobb játékosa, csak éppen ezt az igazán fontos versenyeken szinte soha nem tudja megmutatni. A Players Championship és a European Tour állomásokon viszont rendre tényező és számolni kell vele, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az elmúlt két esztendőben ebben a két sorozatban az egyik legtöbb pénzt kereste. 

Ilyen tekintetben Krzysztof Ratajski (@41.00) is nagyon jól állt az előző évben. A Players Champonship állomásokon a harmadik legtöbb pénzt gyűjtötte, miután két versenyen sem talált legyőzőre és volt további két döntője is. Nagyon szépen építi fel a PDC-s karrierjét, a top 20-ban rangsorolják már és mindössze néhány ezer font választja el attól, hogy a legjobb 15 közé kerüljön. Minden PC-versenynek erős kandidáltja, szóval 41-szeres pénzért bármikor szívesen nyeretjük. 

Ha valamelyiküknek kijön a lépés hétvégén, akkor szép summa ütheti a markunkat. 

Szerinted kire érheti még meg fogadni?

 

 

 

 

{"headTitle":"Players Championship 1 & 2","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-08 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dave Chisnall","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ian White","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Krzysztof Ratajski","odds":"41.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom