Darts

Kezdődik a show! - tippcsokrunk 20 ezerre 776 ezret hozhat

megosztom

Elérkezett a várva várt nap a darts szerelmeseinek, este a skóciai Aberdeenben kezdetét veszi a 2020-as Premier League.

Az első fordulóban csupa háromesélyes derbiket találunk, ami jól mutatja, hogy mennyire kiegyenlített az idei mezőny. Három skót is színpadra lép majd az est folyamán, a nap slágermeccsén Michael van Gerwen és Peter Wright néz majd farkasszemet egymással, de csemegének ígérkezik a másik négy összecsapás is. 

Premier League Darts, 1. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:15 Michael Smith - Glen Durrant 2.30 4.30 2.55
20:55 Gary Anderson - Daryl Gurney 2.05 4.40 2.90
21:35 Michael van Gerwen - Peter Wright 1.95 4.50 3.05
22:15 Nathan Aspinall - John Henderson 1.85 4.50 3.40
23:00 Gerwyn Price - Rob Cross 1.95 4.50 3.05
FOGADJ KOCKÁZATMENTESEN 20.000 HUF ÉRTÉKBEN!

Az aberdeeni forduló első mérkőzésén két angol, a 2018-as döntős Michael Smith és a Premier League-újonc Glen Durrant feszül egymásnak. Pikáns derbinek ígérkezik az övék, hiszen a tavalyi Grand Slam of Darts-on volt egy kis nézeteltérés köztük. Smith-ben maradhatott akkor egy kis tüske, miután szópárbaj után a negyeddöntőben kikapott az "öregtől". 

Durrant nagy kérdőjel, kíváncsian várjuk mire lehet képes ebben a sorozatban, hiszen a PDC ritmusát pillanatok alatt felvette és gyakorlatilag bárkit képes legyőzni, viszont a Premier League a maga hét nyert legig tartó meccseivel sprintnek számít, ami nem biztos, hogy Duzza legveszélyesebb terepe lesz. Az idősebb angol formájáról sem tudunk semmit, hiszen a világbajnokság óta ez lesz az első fellépése. Smith-t viszont láthattuk a hétvégén a Mastersen. Jól is ment Bully Boy-nak és a döntőig masírozott, ám ott a regnáló világbajnok megálljt parancsolt számára. Nem rossz évkezdet, de Smith mégis csalódott volt, hiszen meccsnyilai voltak és immáron ötből öt major torna finálét bukott el karrierje során. 

A háromesélyes piacon nem nyúlnánk bele ebbe a meccsbe, a 180-ak tekintetében azonban 1.82-ért nem rossz opció, hogy Smith dob többet. A Mastersen is elég hatékonyan termelte a maximumokat és Durrantre egyébként is jellemző a leváltogatás. 

A két angol után érkezik az első skót a tábla elé Gary Anderson személyében, ellenfele pedig Daryl Gurney lesz. Smith-hez hasonlóan velük is találkozhattunk a Masters alatt. Kettejük közül Andersonnak jött ki jobban a lépés Milton Keynes-ben, hiszen elődöntőt játszhatott, míg az északír rögtön az első meccsén kikapott. 

Gurney hozta a szokásos Masters-formáját, valahogy nem megy neki ez a téli szünet utáni darts. Ez valamelyest kihatással szokott lenni a Premier League-rajtára is, eddig ugyanis még nem sikerült győzelemmel kezdenie. Anderson ellen is bravúrnak számítana, hiszen a kétszeres világbajnok skót elég jól játszott a Mastersen, kifejezetten hatékonyan dobta a kiszállókat. Hazai környezetben megérheti megrizikózni a győzelmét, Gurney egyébként sem a legjobban tudja kizárni a közönséget, a skót publikum pedig nem a visszafogottságáról híres.

Tippelj és nyerj páros belépőt a Hungarian Darts Trophy-ra!

Anderson után az est harmadik mérkőzésén jön a másik skót sztár, a regnáló világbajnok Peter Wright és ismét farkasszemet néz a világelső Michael van Gerwennel. A holland zseninek 2020 egyelőre nagyon nem az elképzelései szerint alakul, hiszen újév első napján Wright ellen elbukta a világbajnoki döntőt, míg hétvégén a Mastersen hat év után szenvedett ismét vereséget. 

Elég meglepő volt Van Gerwen betlije és még csak azt sem lehet mondani, hogy Jonny Clayton egy 110-es átlaggal sokkolta volna, sokkal inkább a holland szekere döcögött, különösen ami a kiszállózást illeti. Nincs egyszerű helyzetben MVG, ugyanis nem tudja kihozni magából a legjobbját, Aberdeenben ráadásul a közönséggel is meg kell majd harcolnia, ami ugyancsak emberes feladat. 

Wright viszont a lehető legjobban kezdte a 2020-as szezont, hiszen rögtön bizonyítani tudott vb-címvédőként és megnyerte a Masterst. Tele önbizalommal állhat oda a skót, a közönség mögötte lesz, szóval minden adott, hogy újra győztesen hagyja el a színpadot Van Gerwen ellen. 

Fogadás szempontjából érdemes lehet behúzni Wrightot, hiszen háromszoros pénzzel kecsegtet. 

Nem csak Gurney-nek és Van Gerwennek lesz feladva a lecke, hanem az újonc Nathan Aspinallnak is, aki a beugrós John Henderson személyében ugyancsak egy skóttal csap össze. 

Hendo tavaly ugyanígy Aberdeenben kapta meg a lehetőséget és akkor a 2019-es Premier League egyik, hanem a legemlékezetesebb meccsét játszotta Van Gerwennel. A skót közönség akkor teljesen megbolondult és sör locsolástól kezdve minden volt a lelátón, a fiúk pedig a színpadon kőkemény csatát vívtak, ami végül remivel ért véget. 

Asp ennél nehezebb debütáló meccset nem igazán kaphatott volna. Ne felejtsük el, hogy a beugrók egyszer kapnak lehetőséget és igazából nincs más dolguk, mint élvezni az egészet. 

A háromesélyes piacba bele nyúlni elég necces ezen a meccsen, abban viszont látunk fantáziát, hogy Henderson dob legalább három 180-at. Ha ugyanúgy bele tudja lovalni magát a meccsbe, mint tavaly, akkor ezzel nem nagyon lehet gond. 

Az est utolsó mérkőzésén Gerwyn Price és Rob Cross száll harcba a pontokért.

Egyiküknek sem jött ki a lépés a Mastersen, Cross konkrétan a torna egyik legrosszabb körátlagát dobta Adrian Lewis ellen. Nem is csoda, hogy rögtön az első meccsén búcsúzott. Ez most már az októberi Eb-győzelme óta a sokadik olyan kamerás versenye volt, amikor nem ért el jó eredményt, ez pedig aggodalomra adhat okot a szurkolóinál. 

Ha nem tud Cross emelni a játéka színvonalán, akkor a walesinek akár ujjgyakorlat is lehet ez a meccs. 

Tudtad?

 

 

 

 

A BetClic 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít a hatharam.com-on keresztül regisztráló játékosai számára, így az alább látható tippsorral 776 000 HUF ütheti a markunkat! 

{"headTitle":"Premier League, 1. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-06 20:15","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket és kaszálj hatalmasat!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Smith - Durrant: Smith dob több 180-at","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Anderson - Gurney: Anderson nyer","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Van Gerwen - Wright: Wright nyer","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Aspinall - Henderson: Henderson 180-as dobásai 2.5 felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Price - Cross: Price nyer","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Mi az a FREEBET bónusz?
 

  • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
  • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
  • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted.
  • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
  • Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

megosztom