EXTRA

Ingyenes 10/10-es tippel támad "Pénzcsináló"

megosztom

A Logibet tipstere szerint nem túl logikus, hogy Roger Federerre 1.90-es oddsot adnak a saját rendezésű eseményén...

Február 7-én, pénteken immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Match for Africa elnevezésű esemény, melyet még 2010-ben Roger Federer hívott életre. A bemutatótorna célja, hogy pénzt gyűjtsenek Federer Alapítványának, amely az afrikai hátrányos helyzetű gyerekeket támogatja. 

A 20-szoros Grand Slam-bajnok svájci számára egy álom vált valóra azzal, hogy idén sikerült az esemény Afrikába vinni, egészen pontosan Fokvárosba. 

Egy nagy álmom vált valóra. Édesanyám szülőföldjén játszhatok a legnagyobb riválisommal és kedves barátommal, Rafa Nadallal. Ez egy egyszeri pillanat lesz a családom és számomra is.

A szervezők több, mint 50 ezer szurkolót várnak a két gigász összecsapására, így akár a nézőcsúcs is megdőlhet Fokvárosban. 

   felvette a kínálatába ezt a meccset és 1.90-1.80-as oddspárral jött ki, amiben sok logika nincsen. 

Noha nagy jelentősége nincs, hogy ki nyeri a meccset, hiszen alapvetően a szórakoztatás a lényege, de azért rendre úgy alakítják, hogy Federer húzza be. Egy kivétel volt eddig, a madridi esemény, ahol természetesen az volt a logikus, hogy a spanyol hős, Nadal nyerjen - az egyébként nem is tartozott a Match for Africa-sorozathoz. 
 

Mi az az EXTRA rovat?
Az EXTRA címkékkel ellátott cikkeknél igyekszünk különlegesen értékes tartalmakat és value szorzókat prezentálni olvasóink számára. Ezek az írások még nagyobb hozzáadott értékkel bírnak, ami lehet egy meccsdöntő információ vagy éppen egy elszúrt odds.


Federernek ez a második otthona, komoly érzelmek kötik Afrikához és nagyon meglepő lenne, ha éppen itt alakítanák úgy, hogy ne ő nyerjen... pláne úgy, hogy eddig mindig győztesen hagyta el a pályát ezeken az eseményeken.

MoneyMaker-Cesc18 így 10/10-zel kínálta meg a svájci győzelmét!

{"headTitle":"Match in Africa 2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-07 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Federer","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom