Promóció

Álomutazás, dedikált dartstáblák és ingyenes fogadások keresik gazdájukat!

megosztom

Partnerirodánk legújabb promóciójában értékes nyereményekért szállhattok harcba.

Néhány óra és megkezdődnek a 2020-as Premier League Darts küzdelmei, ennek apropóján pedig a versenyt szponzoráló     egy a teljes sorozatot felölelő játékra invitálja az ügyfeleit. Így szól az iroda felhívása:

Fogadj február és május között az Unibet Darts Premier League szezonra és gyűjts minél több sorsjegyet, melyekkel részt vehetsz a nyereménysorsoláson.

Nem akármilyen nyereményekért folyik a harc, gazdára talál ugyanis egy álomutazás, a PL-játékosok által dedikált dartstáblák és kiosztásra kerül több ingyenes fogadás is. 

Megéri tehát feliratkozni a promócióra és legalább egy fogadást elhelyezni a Darts Premier League küzdelmeire, hiszen ha szerencsés az ember, akkor ennyi is elegendő lehet valamelyik nyeremény megcsípéséhez - természetesen a több fogadás nagyobb eséllyel kecsegtet. 
 

Így működik:

  • Regisztrálj az Unibetre és iratkozz fel a promócióra.
     
  • Köss élő vagy előzetes fogadást az Unibet Darts Premier League-re.
     
  • Minden 1500 Ft értékű fogadás után 1 sorsjegyet kapsz.

 

Tudtad? Amennyiben oldalunkon keresztül nyitsz számlát az Unibetnél a 20.000 HUF üdvözlő bónusz mellett 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadás is a Tiéd!

 

Nem csak partnerirodánk, de mi is készültünk egy játékkal, melynek főnyereménye egy páros belépő a Hungarian Darts Trophy vasárnapi játéknapjára.

Ha pedig nincs ötleted, hogy mire fogadj, akkor ajánljuk figyelmedbe a forduló beharangozónkat, melyben mind az öt mérkőzésre találsz tippötletet.

Útmutató az Unibet-regisztrációhoz  

1. Lépj fel az Unibet honlapjára és kattints a 'Regisztráció' gombra
2. Töltsd ki a regisztrációs lapot
3. Ezután fogadd el a Bónuszajánlatot
4. A regisztráció után kattints a 'Befizetés' gombra
5. Válassz a lehetséges fizetési módok közül
6. Írd be a befizetni kívánt összeget és kattints a tovább gombra

megosztom