Német Kupa

1.75-ért fogadunk Flick első Pokal-meccsére

  • gb1

A Dortmund és a Lipcse kihullásával egyenes lehet az út a Bayern 20. kupagyőzelméig. Szerdán a Hoffenheimet fogadják.

Flick kezei alatt Müller is megtáltosodott. Fotó: Archív

Parádés összecsapásokat hoztak a DFB Pokal keddi nyolcaddöntői, de a fogadók valószínű inkább törölnék az eseményeket emlékezetükből. Hatalmas meglepetésre kiesett ugyanis a végső győzelemre is esélyes Dortmund, valamint a Lipcse is. A Schalke-Herthán sem sokon múlt a szenzáció, ám a gelsenkirchenieknek sikerült 2-0-s hátrányból megfordítaniuk az összecsapást.

A sorozat behúzására amúgy is top favorit Bayern számára tehát rég nem látott könnyű út vezethet a berlini fináléig, ám a túlzott magabiztosság akár vissza is üthet, hiszen a tavaly még Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheim kezd kilábalni a gödörből.

{"headTitle":"Bayern München-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"13.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Persze nehéz lenne vendégsikert vizionálni a brutális erődként funkcionáló Allianz Arenában, de úgy véljük, hogy a Hoffenheim jó eséllyel feliratkozhat a lőlapra. Intőjel lehet, hogy a Nagelsmann elvesztéséből lassan kilábaló sinsheimi brigád az utóbbi 4/5 bajnokiját győzelemmel zárta, de ami még szebb mutató, hogy az utóbbi 15 tétmeccsen egytől egyig sikerült gólt szerezniük.

Továbbá ha valaki esetleg elfelejtette volna, októberben már sikerült megviccelniük a rekordbajnokot, amikor is szenzációs 2-1-es sikert értek el Münchenben.

Azóta persze sok sör lefolyt a torkokon és Niko Kovac elküldése lassan három hónap távlatából abszolút jó döntésnek bizonyult. A Bayern kezd régi önmagára hasonlítani, legfőbb erényük újfent a megállíthatatlan támadósor, ami futószalagon gyártja a helyzeteket. A csapat az utóbbi 9/12 tétmeccsén legalább 3 gólt vágott és zsinórban 7 győzelemnél jár minden sorozatot figyelembe véve. Ugyan a Mainz elleni teljesítmény a 3-1-es siker ellenére kifogásolható volt, de ha 26 perc után 3-0-ra vezet a csapat, nehéz elvárni, hogy tövig nyomja a gázt. Csak hát a Bayern jellemzően ezt teszi, és 5-6 gólos vezetésnél sem áll le.

A felállások tekintetében amúgy nagy meglepetés nem várható, hiszen új hiányzók nincsenek, így várhatóan Schreuder és első az Német Kupa meccsére készülő Flick sem nyúl bele nagyon az utóbbi hetekben bevált kezdőbe.

[3214150] 2020-02-05 20:45:00 Bayern München - Hoffenheimx

Mindent összevetve tehát ezúttal sem tűnik kérdésesnek a Bayern-győzelem, de ezek a bébioddsok aligha tetszetősek. A tegnapi nap ismét bizonyította, hogy a kupa az teljesen más mint a bajnoki és ennek a felfokozott lelkületnek nem egyszer az esélyes issza meg a levét. Éppen ezért a bukik által elég kellemesre szabott BTTS opciót szemeltük ki, amit akár az overrel is lehet párosítani.

{"headTitle":"Bayern München-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3214150] 2020-02-05 20:45:00 Bayern München - Hoffenheimx;