Tenisz

Teljesen átfordultak az oddsok ezen a meccsen - íme a tippünk!

  • Cesc18

Az Australian Open után három 250-es tornával folytatódik a 2020-as teniszszezon.

A mezőny egyik része az argentínai Cordobában lép pályára és ezzel kezdetét veszi a dél-amerikai salakos versenyek sora. Az első kör egyik legizgalmasabb összecsapásának a francia Corentin Moutet és a brazil Thiago Monteiro párharca ígérkezik.

{"headTitle":"Corentin Moutet - Thiago Monteiro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-04 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Moutet","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Monteiro","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Mint látható, a bukmékereknél jelenleg a francia srác a mérkőzés favoritja, ami elég nagy változás a nyitóoddsokhoz képest. Az első számok vasárnap délelőtt jöttek ki és akkor még 1.70 körül volt Monteiro szorzója. A fogadók azóta szépen átfordították a piacot, ami köszönhető lehet annak is, hogy a brazil hétvégén Uruguayban döntőzött.

Nem is akármilyen meccset hozott Monteiro és Marco Cecchinato fináléja, a két játékos ugyanis közel 3 órán át "gyilkolta" egymást, míg végül a brazil döntő szett 7-5-re húzta be a nagy csatát. 

Nagyon jó formának örvend Monteiro így a szezon elején, hiszen nem csak a múlt héten salakon ütött kiválóan, hanem előtte a gyengébbik borításán, kemény pályán is. 

Monteiro tornagyőzelemmel hangolt a Cordoba Openre. - Fotó: ATP

Kifejezetten masszív a szervája a brazilnak, a Cecchinato elleni döntőben mindössze egyszer tudta őt brékelni az olasz, de az előtte lévő négy meccsén is csak kétszer veszítette el a szervajátékát. Balkezességéből adódóan remekül nyitja ki a pályát a szerváival és utána viszonylag könnyedén tudja hozni a pontokat. 

Ez a fegyvere megvan Moutet-nak is, aki ugyancsak balkezes és ugyancsak remekül kezdte 2020-at, hiszen komoly skalpokat ejtve masírozott a döntőig Dubajban. 

Ami Monteiro felé billenti a mérleg nyelvét, hogy a dél-amerikai salakos tornákat illetően jóval nagyobb a tapasztalata. A kérdés az, hogy mennyit vett ki belőle a vasárnapi döntő. Két napnak elegendőnek kellene lennie a regenerálódásra, a repülőút pedig mindössze másfél órás volt. 

Véleményünk szerint, ha ki is jön a fáradtság a brazilon, az nem az első szettben jelentkezik majd, így tippünk a nyitójátszmára vonatkozik. 

{"headTitle":"Corentin Moutet - Thiago Monteiro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-04 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett hendikep: Monteiro +1.5","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}