EXTRA

Haladunk tovább a zöldvonaton, ezúttal a Diósgyőrben látjuk az értéket

  • varin

Idén még nem hibáztunk az EXTRA NB I-es tippekkel, a mostani ötletünk is eléggé adja magát.

Utolsó öt idegenbeli meccséből négyet megnyert és nagyon úgy tűnik, hogy idén nem a kiesés elkerülése lehet az elsődleges cél a Diósgyőr gárdájának. Feczkó Tamás csapata a hétközi fordulón Felcsútra utazik, ez pedig a felek jelenlegi formájában inkább tűnik x2-nek, sem mint hazainak, így mi oddscsökkenést várunk.

{"headTitle":"Puskás Akadémia-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Eddig 2/2-re állunk, ami a 2020-as EXTRA magyar focitippeket illeti, előbb a Lokival majd a Videotonnal "üttettük" az Újpestet, amely csapat lőtt gól és pont nélkül maradt. A lila-fehérek most Mezőkövesden masszív underdogok, de a borsodi csapat otthonában a 2-szeres odds nem tűnik "must bet"- nek. Viszont a Diósgyőrben megéri bízni, Dusan Brkovicsék a Kaposvár ellen igen simán nyertek, a somogyi csapatnak esélye sem volt a pontszerzésre, helyzetet is alig-alig alakítottak ki.

A Puskás Akadémia viszont nem csak döcögve kezdte az évet, de úgy is fejezte be. A felcsútiak az utolsó öt meccsükből egyet sem nyertek meg, hazai pályán pedig október 19-én ünnepelhettek utoljára.

A Puskás otthonából az elmúlt három hónapban a Honvéd, az Újpest és a ZTE is három ponttal távozott, míg a Mezőkövesd és a Loki remizett.

A Fejér-megyei gárda továbbra is példaként szolgál arra, hogy sok jó játékos nem jó csapat, Hornyák Zsolt csapata a Debrecen ellen sem brillírozott, így szerintünk jelenleg nem tekinthetőek egyértelmű favoritnak a bombaformában lévő DVTK ellen.

Októberben remiztek a felek, míg tavaly mindhárom eredménytípusból kijutott egy. A Diósgyőrnél jelenleg komplettebben működik a gépezet, a szurkolók, az edző és a játékosok nagyon egymásra találtak, duzzad az önbizalomtól a csapat, Feczkó Tamás pedig hamar otthonra lelt Miskolcon.

Mindezek fényében mi bízunk a piros-fehérek pontszerzésében, ha sikerül megismételniük hétvégi játékukat a Kaposvár ellen, akár ezt kapott gól nélkül tehetik meg, de a biztonsági fogadásunknak hála, még az egygólos hazai siker is csak félvesztes tipp lenne.

{"headTitle":"Puskás Akadémia-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr +0.75","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080217] 2020-02-05 18:00:00 Puskás Akadémia - Diósgyőrx;