Hosszútávú fogadás

A Barcelonán múlhat a gigantikus nyereményünk

  • varin

Hatból öt fogadás nem alakul rosszul, de a katalánok BL-sikere azért nem lesz egyszerű menet.

Már júniusban kitaláltam, mi is lehet az idei tuti longterm-kombi, azon felbuzdulva, hogy tavaly 6.37-szeres oddson kaszáltunk egy gyönyörűt. Idén nem adtam alább 32.32-szeres szorzónál, amely az idény félidejéhez érve nem áll rosszul, bár az is tény, hogy a legnagyobb odds nagyon karcos lesz.

A legtutibb tippektől haladva: a PSG bajnoki címe idén sem kétséges, a párizsiak 12 ponttal vezetik a bajnokságot, az viszont talán kisebb meglepetés hogy a Marseille és a Rennes a két kihívó. A Crystal Palace bár nem kezdte rosszul a bajnokságot, jelenleg 14. helyen állnak és igaz, hogy a top10 csak egy pontra van, de december vége óta nem sikerült nyerniük Roy Hodsgon fiainak és valószínűtlennek is tartom év végén a top10-et.

Skóciában a Rangers kicsit ránk ijeszthetett, hiszen Steven Gerrard fiai nyerni tudtak a Celtic Parkban és hetekig igen szoros volt a helyzet a két csapat között, így január közepére normalizálódott csak az odds és állt vissza az eredeti kerékvágásba. A Celtic előnye jelenleg 4 pont, a forma pedig egyértelműen a zöld-fehérek címvédését valószínűsíti.

Fotó: Facebook

Karcos lehet a Fekete Macskák, vagyis a Sunderland top6-ja, hiszen McGeadyék most nincsenek is osztályozós helyen. A jó kezdést durva visszaesés követte, így nem csoda, hogy az 1.40-es szorzónk most 1.66-ért fogadható. Papíron nem kéne gond legyen a végén a top6 a piros-fehér csíkosaknak, de ehhez azért kéne, hogy a most következő sok hazai meccsüket behúzzák.

Az idény elején 32.32-es szorzóval megrakott kombink mostanra csak 21.44-ért fogadható.

A Juventus szorzója csökkent néhány tizedet, még úgy is, hogy az Öreg Hölgy nem egy, de rögtön két kihívót kapott a Scudettóért vívott csatában. Ronaldo viszont magasabb fokozatra kapcsolt, így pedig ismét sima favorit a torinói csapat. A Juvénak kötelező győzelmek jönnek, így akár el is szakadhatnak a Lazio-Inter duótól, akik egyébként február közepén éppen egymással randevúznak.

A kombi legneccesebb eleme már első pillanattól egyértelmű, hiszen a Barca BL-sikerére 7.50-et fizettek akkor, amely mostanra csupán 6.50-ig zuhant vissza. Ne felejtsük el, két hét múlva kezdődik az egyenes kieséses szakasz, a Barcelonának pedig a veszélyes, de azért verhető Napoli jön a 16 között.

Ha a kombi összességét nézzük, az oddsból is látszódik, hogy jobban állunk, mint a "place bet" megnyomásakor, de a neheze még bőven hátravan. Valószínűleg a kombi négy elemével nem lesz gond, így a döntés marad a Macskákra és a Barcelonára. De az azért biztosnak mondható, hogy a gránátvörös-kékektől több kell, mint amit az elmúlt hetekben láttunk.

Érdekel, hogyan működnek a long term fogadások, miért jók és miért nem jók?
Akkor olvasd el sportfogadás suli-cikkünket és tudj meg többet a hosszútávú fogadásokról!