Logibet

Lenyűgöző számokkal érkezett meg az utánpótlás a Logibetre

Kezd kicserélődni a tippmesteri gárda, ebből pedig hatalmasat profitálhatnak a userek.

Hosszú évekig tartott az a folyamat, amíg a Logibet, Magyarország első és egyetlen, professzionális tippmestereknek helyet adó platformja elért arra a szintre, ahol most van. Hogy miért is annyira egyedülálló, ami a testvéroldalunkon zajlik és miért nem lehet egyetlen honi tippadó platformmal összehasonlítani, arról ITT és ITT olvashattok bővebben. A fejlődés és szintlépés mostanra viszont kézzelfogható lett, amelyet legfőképpen a tippmesteri gárda kicserélődése mutat meg számunkra. Az új tipsterek pedig nagyon durván rúgták be a kaput, komoly fejtörést okozva a nagy öregeknek.

Van mire büszkének lennünk, ha a Logibetről van szó!

Az elmúlt időszakban két tippmesterről is beszámoltunk, akik nemrég kezdték csupán a tippelést, de máris olyan statisztikákkal bírnak, amely nemzetközi szinten is durván kiemelkedő. Szasza4 és th3k1ingl2p rövid idő alatt hódította meg az előfizetői szíveket, sok-sok feliratkozót gyűjtve ezzel a testvéroldalunkon. Amíg Szasza4 olyan ligákra tippel, mint mauritániai vagy nepáli labdarúgás, addig th3k1ingl2p tenisztippjeivel hódít, méghozzá nem akármilyen eredményességgel.

Mindkét tippmester erőssége ugyanaz, vagyis nagyon kis ligákra, sorozatokra tippelnek, ahol nagyon könnyű versenyelőnyt szerezni a bukmékerekkel szemben, ezáltal kimagaslóan magas profitot lehet elérni.

Ezt Szasza4 és th3k1ingl2p meg is teszik, bőven 15%-os ROI felett ütik folyamatosan a bukikat, ráadásul utóbbi tipster esetében sok száz tippes mintáról beszélünk, amelyből azért lehet már következtetéseket levonni.

Sokáig érhette az a kritika a Logibetet, hogy a régi nagy öregek ott vénülnek meg a legjobb tipsterek között, noha teljesítményükkel ezt nem feltétlenül érdemelték ki, de most már teljesen más a helyzet. Ha csak a top20-at nézzük, 8 olyan tipstert találunk, akik egy évnél nem régebben kezdték el a Logibetet, de máris ott vannak a legjobbak között.

Ez az egészséges modell egy tippmestereket összegyűjtő oldalon: aki jól teljesít, előtérbe kerül, de csupán a múltból és a tapasztalatból nem lehet megélni, az előfizetők számára folyamatosan szállítani kell a profitot.

Mi úgy gondoljuk, hatalmas előrelépés történt ebben a tekintetben, rang lett már a legjobbak közé bekerülni, és nagyon érdemes odafigyelni a feltörekvő juniorokra is, mert nagyon könnyen ki lehet fogni olyan parádés tippmestereket ezeken a szinteken is, mint Szasza4 vagy th3k1ingl2p.

Véleményünk szerint a Logibet egyik legnagyobb erőssége, hogy nem csak jó tippmestereket ad, egész piacot messze verő, hihetetlen alacsony áron is, de a felfedezés örömét is kézzel nyújtja az előfizetőknek. A felhasználók együtt tudnak örülni a jó tippeknek, közösen szurkolnak, ha feltűnik egy tehetség és együtt átkozzák el a dowswingben lévő tippmestert. És ebben óriási szerepe van a nemrég elindított Discord-csatornánknak is, ahol az előfizetők együtt vitatják meg a tippmesterek gondolatait, felhívják egymás figyelmét kevésbé a reflektorfényben lévő tipsterekre és segítik egymást, tanácsot adnak a bankroll-menedzsmenthez vagy az esetleges cashoutokhoz.

Persze nem lehet elhanyagolni, hogy a Logibet működése faék egyszerűségű és az előfizetők elvárása is pontosan ugyanez: több pénzed legyen a tippek megfogadása után, mint előtte. Ebben pedig a fejlődés soha nem állhat meg, mindig lehet jobb és jobb, mindig jöhet még egy Griezmann vagy Karlsson, de az elmúlt év és a mostani időszak is azt mutatta meg, hogy nem csak a fejlődés és a színvonal, de a közeg is óriási pozitív változáson ment végbe a Logibeten, ez pedig egy újabb olyan tényező, ami miatt megéri csatlakozni.

 

Szeretnék nyerni a profikkal, csatlakozom a Logibethez!