Logibet

Ez a tipp önmagában sok havi előfizetést megért - íme Griezmann titkos infója

megosztom

Ritka, hogy a Logibet legnépszerűbb tipstere 8 egységet tol egy tippre. Ha viszont egy tippmesternek olyan információja van, mint amilyen Griezmannak volt hétvégén, akkor gondolkodás nélkül kell a nagy tétet tenni.

Ha testvéroldalunk legnépszerűbb tipstere és a barátságos meccsek találkoznak, akkor évek óta tudhatjuk, hogy mi sül ki belőle. Griezmann egyik legnagyobb erőssége mindig is a felkészülési találkozók voltak, ahol olyan információkhoz és nyertes tippekhez segíthette a felhasználókat, amelyeket maguktól biztosan nem szerezhetnek meg. Hétvégén ezt egy 8 egységes tippnél láthattuk a legjobban, és ha már ilyen erős tipp és infó érkezett az NK Nafta-NK Varteks felkészülési meccsére, akkor utána is jártunk, mit is tudott Griezmann pontosan.

Csatlakozz a Logibet rendszeréhez!

Az indoklásban (a várható oddsesés és a nyilvánvaló bukmékeri baki miatt) csak annyit írt "Grizi", hogy a    felcserélt két csapatot és a szorzókat ennek megfelelően szabták ki. A kicsit hosszabb magyarázat így szól.

"Az NK Nafta egy szlovén másodosztályú középcsapat, az NK Varteks pedig egy horvát harmadosztályban szereplő gárda, tehát önmagában adott az osztálykülönbség, amely még úgy is fontos volt, hogy a horvát klubfutball azért erősebb, mint a szlovén. Viszont a Varteks egy amatőr státuszú klub, a Nafta ugyanakkor profi.

A Bet365 viszont hajlamos felcserélni a két Vartekset, még úgy is, hogy a horvát első ligás csapat neve már Varazdin, míg a Varteks egy harmadik ligás, szurkolók által alapított amatőr klub. Mindemellett a Nafta már a felkészülés közepén jár, a Varteks csak most kezdi" - áll Griezmann bővebb kifejtésében.

A Logibet tippmestere végül 8 egységgel kínálta meg a Nafta +0.25-ös sikerét, az eredmény pedig önmagáért beszél, az 1.80-as szorzó 8-1-es végeredménnyel zöldült, busás profitot hozva ezzel az előfizetőknek.

Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Logibeten bőségesen találhatóak olyan tippek és tippmesterek, akik önmagukban is sokszor megérik a 20€-t a rendelkezésre álló információik miatt, de a rendszernek köszönhetően bármennyi tipsterre feliratkozhatsz ezért a potom összegért.

Érdemes tehát bizalmat szavazni a Logibetnek, hiszen itt valóban korrekt statisztikákat és jó tippmestereket követhetsz, mindezt pedig a piacon egyedülállóan alacsony áron.
 

Te sem akarsz lemaradni Griezmann meccs előtti és élő tippjeiről? Csatlakozz a nyerők táborához a Logibeten!

megosztom