NFL

Egyre jobban leírják Bradyéket, a címvédés a favorit kimenetel

  • varin
megosztom

Szinte minden évben az aktuális bajnokcsapat a legesélyesebb, de akadnak azért meglepő oddsok.

Nem kifejezetten magas színvonalú, viszont fordulatos és izgalmas döntőt játszott hétfő hajnalban a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers Miamiben. A furcsa edzői döntések meccsét végül a favorit Chiefs húzta be, amely így 50 év után ünnepelhetett ismét.

{"headTitle":"A Super Bowl LV győztese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-08 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kansas City Chiefs","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"San Francisco 49ers","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Baltimore Ravens","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"New England Patriots","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"New Orleans Saints","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Bár ami a Super Bowl LIV-en történt, még sokáig beszédtéma lesz - gondolunk itt elsősorban Kyle Shanahan 2-minute drilljére -, a bukik nem húzzák az időt, már fogadhatunk is a jövő évi SB győztesére.

Az oddsok igencsak magától értetődőek, a három favorit között a két döntőst, illetve az idei alapszakasz legjobbját, a Baltimore Ravenst találjuk. A triót követi a Brady-Brees duó, habár még egyikük esetében sem lehet biztosra tudni a visszatérést, míg a nagy öregeket a megszokottnak mondható csapatok, a Packers, az Eagles, a Steelers és a Seahawks kísérik.

Az idei szezon előtt a rájátszásba sem jutó Rams és a bajnok Chiefs voltak a favoritok (8.00), míg a 49ers a középmezőnyben állt (34.00)

Érdekesség, hogy az edzőváltáson átesett Dallas Cowboysra 21-szeres oddson fogadhatunk, az idén csalódást keltő Cleveland Browns sikere 34-szeres pénzt érne, míg új névként a Las Vegas Raiderst találjuk, 51-szeres számmal a neve mögött.

A legnagyobb underdog a Miami Dolphins és a Washington Redskins, ők a bukik szerint 126-ból egyszer nyernének csupán.

megosztom