TipPics

Olvasónk hatos kötéssel kaszált hétszámjegyű összeget

megosztom

Paco05 a hétvégén sem tétlenkedett, hatos kötésével közel 2 millióval szomorította meg a bet365-öt.

Látogass el a TipPics-be és nézzegess nyertes szelvényeket! Paco05 nevű olvasók hétszámjegyű nyereményeket tartalmazó szelvényeiről az elmúlt napokban kétszer is írhattunk, de nem csak amiatt, mert óriási nyereményeket vágott zsebre.

Olvasónk ugyanis remekül használja ki a bet365 által nyújtott lehetőségeket, mint például a gyűjtő fogadás bónuszokat vagy éppen a korai kifizetés lehetőségét.

Hétvégén is kaptunk tőle egy feltöltést a TipPics-be, természetesen a már jól megszokott óriási nyereménnyel. Ezúttal egy hatos kötéshez küldjük a gratulációnkat, amely 100 000 forint tétre közel 1.8 millió forint nyereséget jelentett.

Az oddsok között voltak picik és nagyok, a zöldüléshez pedig kellett némi szerencse is, de hát az ilyen kombikhoz el is kell Fortuna segítsége. Íme a három NB I-es meccset, két Bundesliga-találkozót és egy női kézi EHF Kupa-meccset is tartalmazó szelvény:

 

Nézd meg a többi nyertes szelvényt is!

Vasárnap aztán újabb szelvényt is kaptunk Paco05-tól. Az egyik az Australian Open férfi egyesének fináléjára vonatkozó 2,50-es szorzójú tipp volt, amelynek értelmében Djokovicsnak kellett nyernie, de nem 3-0-ra. Olvasónk nagyon bízott ebben a tippben, hiszen közel nyolcszázezer forintért küldte játékba a szelvényét, amelyet a bet365 fogadáskészítőjével állított össze.

 

A fantasztikus nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

bet365
megosztom