Női kézi BL

Újabb kemény meccs előtt a Ferencváros

megosztom

A Fradi női kézilabdacsapata ezúttal Dániában vendégszerepel, ám, ha úgy játszik, mint a románok ellen, lehet esélye.

A CSM után az Esbjerg sem jelenthet gondot az FTC-nek? - Fotó: fradi.hu

Igen hangzatos sikerrel kezdte a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjét a Ferencváros, hiszen a zöld-fehérek hazai pályán győzték le 10 góllal (!) a CSM Bukarest csapatát. Azonban sokáig nem örülhetnek a sikernek, hiszen vasárnap egy újabb kemény meccs vár rájuk, méghozzá Dániában, ahol az Esbjerg vendégei lesznek.

A dán csapat mindössze a harmadik szezonját futja a BL-ben, azonban az idén biztos, hogy túlszárnyalja eddigi teljesítményeit, hiszen egyrészt négy pontot hozott magával a középdöntőbe (Rosztovot is lenyomta többek közt), másrészt az elmúlt hétvégén kisebb meglepetésre, idegenben tudta legyőzni a tavalyi bronzérmes Vipers csapatát.

Igaz, a dánok teljesítménye nem meglepő, kiváló játékosok alkotják a csapatot, hiszen elég csak Breistol, Frey, Frafjord, Ingstad, Jacobsen, Jorgensen, Polman vagy Solberg nevét megemlíteni, a többi játékosról nem is beszélve. Az Esbjerg keretében tehát túlnyomórészt északi játékosok találhatók, vagyis óriási iramra, rengeteg támadásra számíthat a Fradi vasárnap.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

unibet

Azonban nem szabad és nem is kell, hogy megijedjenek Elek Gábor tanítványai, hiszen ahogy fentebb is említettük, parádés mecset követően utaznak Dániába. A Bukarest ellen szárnyaltak a zöld-fehérek, rég nem látott módon harcoltak és teljesítettek. A védekezésük pazar volt, megfűszerezve egy szenzációs kapusteljesítménnyel, mindemellett támadásban is jól és látványosan játszottak, aminek köszönhetően lelépték a CSM csapatát.

A csapatokat összehasonlítva, illetve, ha hozzátesszük, hogy ki lesz a pályaválasztó, nem kérdés, hogy az Esjberg az esélyesebb, amit az oddsmesterek is alátámasztanak szorzóikkal. Azonban ennek köszönhetően felszabadultan, nyomás nélkül kézilabdázhatnak a ferencvárosiak, és ha meg tudják ismételni a múlt heti teljesítményüket, akkor bizony aligha maradnak pont nélkül Dániában.

Mindet egybevetve szerintünk lehet keresnivalója az FTC-nek a hétvégén, vagyis képes lehet a bukmékerek által felállított hendikephatáron belül maradni.

{"headTitle":"Esbjerg - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-02 16:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros +3,5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom