Darts

Tutista szelvényt raktunk össze szombatra

  • Cesc18
megosztom

1.92-szeres pénz jöhet a konyhára, ha a választott mérkőzéseinken nem borul a papírforma.

Szombaton a Masters mezőnyének másik fele is bemutatkozik, avagy többek között színpadra lép a regnáló világbajnok Peter Wright, de láthatjuk majd Gary Andersont és Gerwyn Price-t is.

The Masters, 2. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Daryl Gurney - Dave Chisnall 2.10 1.73
21:10 Gary Anderson - Ian White 1.70 2.15
22:10 Peter Wright - Joe Cullen 1.25 4.00
23:10 Gerwyn Price - Simon Whitlock 1.25 4.00
MINDEN MÉRKŐZÉSRŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS AZ UNIBET TV-N

Az est első ütközetén Daryl Gurney és Dave Chisnall áll a tábla elé, ami így elsőre egy elég megfoghatatlan meccsnek tűnik. Igazából nem is értjük, hogy a bukik miért nem 50-50-re hozták ki az oddsokat, hiszen abszolút egy ki-ki csatának ígérkezik. 4.65-ért akár be is vállalható, hogy döntő leg dönt majd a továbbjutó kilétéről.

Gary Anderson és Ian White meccsén mindkét játékos mellé tehetünk egy kérdőjelet. A skót klasszisnak a világbajnokságon voltak jó periódusai, de azért a csúcsformájától messze állt. Ami White-ot illeti, nagyszerű 2019-es évet futott, viszont kamerák előtt, nagyszínpadon továbbra sem tudja kihozni magából a legjobbját. Ami azonban igazán Anderson felé billentheti a mérleg nyelvét, az White pocsék mutatója a Mastersen. Mint említettük, a major tornákon egyébként is ritka, hogy brillírozna, így a szezon elején pedig pláne nem ment ez neki az elmúlt években, hiszen öt nekifutásból ötször botlott el az első meccsén ezen a tornán. 

Wright friss világbajnokként várja a Masters-t. - Fotó: PDC

A játéknap talán legjobban várt meccsén Peter Wright és Joe Cullen néz majd farkasszemet egymással. Természetesen a regnáló világbajnok skót miatt igazán érdekes ez a találkozó, aki egyébként a szurkolók körében az előző év játékosa lett. 

Wrightnak Cullen tökéletes ellenfél az első olyan éles meccsére, amikor világbajnokként lép színpadra. Egyrészről a skót dominálja a párharcukat (16-3), másrészről a Rockstar az előző évben a major tornákon nem sok maradandót alkotott. Emlékezhetünk, hogy a világbajnokságon is elég gyorsan kihullott és az előtte lévő igazán fontos versenyeken sem tudott jól teljesíteni. A ranglistán éppen befér a top 16-ba, ennek köszönhetően lehet itt. 

Úgy gondoljuk, hogy Wright ezt még a vb-cím okozta plusz teherrel is megoldja. 

 

>>>Regisztrálok az Unibetre és kérem a 20.000 HUF kezdő bónuszt és a 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadást!<<<


Az est utolsó összecsapásán Gerwyn Price és Simon Whitlock száll harcba a negyeddöntőbe jutásért. Ugyanez volt a tét a világbajnoki összecsapásukon is, amit akkor a walesi nyert meg. Egy nem túl magas színvonalú meccset játszottak akkor, ami 4-2-vel lett Price-é, igaz, csak két leggel nyert többet, mint az ausztrál. 

Whitlocknak összességében elég gyengén sikerült a 2019-es szezon, nem tudott a kamerás versenyeken jól muzsikálni és így ismét lecsúszott a Premier League-ről. 

Lehet ebből egy jó meccs, de nem gondoljuk, hogy Price kiesne. Az ausztrál 2013 óta nem nyert a Mastersen és a walesi sem tartozik a kedvenc ellenfelei közé.

{"headTitle":"The Masters, 2. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-01 20:10","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1.91-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Anderson +2.5","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wright","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Price","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom