NFL

Hozhat egy kis pénzt a konyhára a dögös énekesnő a Super Bowlon

  • LuckyLuck
megosztom

Demi Lovato énekli majd az 54. Super Bowlon az amerikai himnuszt. Megtippeltük, hogy milyen hosszúságú lesz az előadása.

Február 3-án, hétfőn 00:30-kor az 54. Super Bowl alkalmával a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers száll harcba a Vince Lombardi-trófeáért. Ám mielőtt a két csapat egymásnak feszülne, minden szem Demi Lovatóra szegeződik majd, idén ugyanis a 27 éves szépségé a megtiszteltetés, hogy előadhatja a Star Spangled Bannert. 

Lovato először énekelheti el az amerikai himnuszt a Super Bowlon. - Fotó: Elle

A Super Bowlon a himnuszra fogadás mindig egy izgalmas dolog, hiszen a mérkőzés még el sem kezdődött, ám már rögtön veszíthetünk vagy nyerhetünk egy kis pénzt. Aki esetleg nem tudná, a bukmékerek arra kínálnak piacot, hogy milyen hosszúságú lesz a himnusz. 

Lovato esetében az     124.5 másodpercnél húzta meg a line-t, tehát 2 percnél hosszabb előadást várnak. 

Miből indulhatunk ki ilyenkor?

Megnézhetjük az elmúlt évek statisztikáit, bár ez nem annyira releváns. Az elmúlt tíz év átlaga egyébként 118,6 másodperc volt. Az egyik leghosszabb előadás Alicia Keys nevéhez fűződik, aki a 2012-es döntőben 2 perc 35 másodpercig elhúzta a himnuszt, míg az egyik legrövidebb előadást Kelly Clarksontól láthattuk, aki 1:34 alatt lezavarta a nemzeti opuszt. 

Amit ilyenkor minden esetben érdemes megvizsgálni, hogy az adott énekes a korábbi eseményeken hány másodperc alatt adta elő a himnuszt. Lovatónak is van már múltja, hiszen három MLB World Series-meccsen is elénekelhette már a himnuszt, illetve őt érte ez a megtisztelő feladat a Mayweather - McGregor meccsen is. Utóbbi volt az igazán mély víz, és az amerikai énekesnő nem is fogta magát vissza, 2 perc 11 másodpercig hallgathattuk tőle a Star Spangled Bannert. 

Ez mindenféleképpen egy erős kiindulási alap, hiszen várhatóan a Super Bowlon sem egy rövid változatot tervez. 

A Lovatóhoz hasonló énekesnők azért szeretik nagyívűen, 2 percnél hosszabban énekelni a himnuszt. Beyonce, Jennifer Hudson, Alicia Keys, Lady Gaga, mind mind megugrották korábban ezt a 124.5 másodperces line-t. 

Ez a fogadási opció az Unibet kínálatában az amerikai futballon belül a "Végső győztes", "NFL Championship Final Specials"-on belül található. 

{"headTitle":"Super Bowl","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-03 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A nemzeti himnusz előadásának hossza: 124.5 másodperc felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom