FA Kupa

Oddsok a meccsre, amit a Liverpool dobni fog

megosztom

Kijöttek az első oddsok a Liverpool FA Kupa-meccsének visszavágójára. Klopp nyilatkozata után a bukik nem voltak szívbajosak.

Egy picit talán eltaktikázta magát a hétvégén Jürgen Klopp az FA Kupában, hiszen a harmadosztályú Shrewsbury ellen kétgólos előnyt adott le a Liverpool, így pedig a kiírás értelmében február 4-én újrajátszásra kényszerül.

A probléma viszont ott van, hogy a Liverpoolnak február 1. és 15. között nem lenne mérkőzése, vagyis egy lélegzetvételnyi szünetet tarthatnának a Vörösök a nagy tavaszi hadjárat előtt. Ne feledjük, hogy a klub-vb miatt a Liverpool december közepe óta gyakorlatilag erőltetett menetben játssza a mérkőzéseit, így óriási szüksége lenne a csapatnak egy kis pihenőre.

A Vörösöket irányító Jürgen Klopp nem is rejtette véka alá csalódottságát a Shrewsbury elleni mérkőzés után, a német tréner pedig megint odaszúrt az angol szövetségnek és kijelentette, hogy egyetlen felnőtt játékosát sem hajlandó pályára küldeni a visszavágón.

 „A Premier League arra kért minket, hogy tartsuk tiszteletben a téli szünetet. Ezt fogjuk tenni. Ha az FA nem tartja tiszteletben, azon nem tudunk változtatni.Nem lehet velünk úgy bánni, mintha senkit nem érdekelnénk. Tudom, hogy ez nem túl népszerű, de így látom a dolgot” – mondta Klopp. „A játékosoknak szükségük van egy kis szünetre, mentálisan és fizikailag egyaránt".- fűzte hozzá.

Ebből következik, hogy a Pool várhatóan az U23-as keretet veti majd be a harmadosztályú csapat ellen, bár az angol szövetség azonban büntetést helyezett kilátásba arra az esetre, ha nem a rendelkezésre álló legerősebb kerettel áll ki a Liverpool az összecsapásra.

A Liverpool az Angol Ligakupában már egyszer eljátszotta ezt a történetet, az Aston Villa ellen a csikócsapat egy 0-5-s zakóval esett ki a negyeddöntőben.

Az első szorzók már ki is jöttek a visszavágóra, a bukmékerek pedig vérkomolyan vették Klopp szavait. Az oddsszabásból is láthatjuk, hogy bizony ezeket a számokat az U23-as liverpooli csapatra írták, hiszen nagyjából 50-50-re hozták ki a csapatok esélyeit a győzelemre.

Abban azért elég biztosak vagyunk, hogy Klopp nem a levegőbe beszélt és az FA fenyegetése ellenére is dobhatja ezt a meccset. Az már egy másik kérdés, hogy a Liverpool U23 mire lehet képes egy harmadosztályú csapat ellen az Anfield Road-on.  Ha például néhány első kerethez tartozó kiegészítő ember is pályára lépne ezen a meccsen, akkor azért közel sem írnánk le a hazaiakat.

Biztosra persze csak akkor mehetünk, ha már meglesznek a hivatalos meccskeretek.

 

{"headTitle":"Liverpool - Shrewbury ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-04 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Shrewbury","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3267260] 2020-02-04 20:45:00 Liverpool - Shrewsbury Townx;
megosztom