Olasz Kupa

Egy szelvényen két tipp - ezzel dupláznánk az Inter-Fión

  • varin

Nem lepődnénk meg, ha a Milan után a másik milánói csapat már elhullana a nyolc között.

Veretlenek csatáját hozza a szerda esti, utolsó negyeddöntő az Olasz Kupában, kiderül, hogy a Napoli, a Juventus és a Milan mellé az Inter vagy a Fiorentina csatlakozik-e. A Violák öt, az Inter hét meccse veretlen, de nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy az idén parádés szezont futó Nerazzuri lenne a toronymagas favorit.

{"headTitle":"Inter-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-29 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"6.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Antonio Conte gépezete ugyanis kicsit megakadt, amelyet három döntetlen is jelez a bajnokságban. Ráadásul ezek nagyon csúnya pontvesztések, hiszen az Atalanta ellen az 1-1 is "siker" Muriel kihagyott büntetője után, míg a Lecce és a Cagliari ellen minden körülménytől függetlenül csalódást keltő az 1 pont. Ugyan a csapat dobogóját nem fenyegeti veszély, de a 3 pontos hátrány nem néz ki jól a Juventusszal szemben, amely ugye még csökkent is annak hatására, hogy az Öreg Hölgy kikapott Nápolyban.

Lukakuék hétvégén Udinébe látogatnak, ami kötelező, de nehézkes győzelem, ennek ellenére nem gondoljuk, hogy a mester pihentetné legjobbjait, ahogyan erre nem került sor a Cagliari elleni kupameccsen sem - annak ellenére sem, hogy a mester előzetesen mást mondott.

A fix sérültek között a hazaiaknál Brozovicot, Gagliardinit és Asamoah-t találjuk, míg a vendégeknél Castrovili a kimaradó.

Firenzében már egy fokkal jobb lehet a hangulat, hiszen a csapat tovább őrzi veretlenségét Iachinivel a fedélzeten, habár a hazai 0-0 a Genoa ellen azért nem válik a dicsőségükre. Hétvégén a Violák a Juventushoz látogatnak, ami szoros vereségnek néz ki, de azért ne felejtsük el, idén már egyszer meglepte a Fio a Zebrákat.

Az utolsó 4 Inter-Fiorentina meccs statisztikái
Eredmény Lapok
Inter-Fiorentina 1-1 7
Fiorentina-Inter 3-3 6
Inter-Fiorentina 2-1 4
Fiorentina-Inter 1-1 5

Doveri ugyan nem a legjobb elem a lapokhoz, de így is sok kártyát várunk. Két óvatos tippet kötöttünk össze egy duplázós kombivá, két gól 2012 óta csak egyszer nem esett a meccsükön, míg az öt lap könnyedén kéne zöldüljön egy szoros meccsen.

{"headTitle":"Inter-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-29 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: 1.5 gól felett + 4.5 lap felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3232347] 2020-01-29 20:45:00 Inter - Fiorentinax;