Bundesliga 2

Nem a listavezető győzelmére fogadunk

  • gb1

A német másodosztályt vezető Bielefeld pocsék formában vonult téli szünetre és a Bochum elleni nyitómeccs se lesz sima.

A kisebb lejtmenet ellenére őrzi első helyét a csapat. Fotó: Archív

A német foci szerelmeseinek nagy örömére, nagy testvérét másfél héttel követve kedden folytatódik a Bundesliga 2 is. A nyitómeccsen a szemek a SchücoArenára szegeződnek majd, ahol a tabella első helyét birtokló Bielefeld a 14. Bochumot fogadja.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-VfL Bochum","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-28 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bochum","odds":"4.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A decemberre kisebb hullámvölgybe kerülő Arminia legnagyobb erőssége a támadósora, amely 35 gólt termelt 18 meccs alatt és ennél csak a HSV hozott össze többet (36). Helyzeteiket majdnem 20 százalékban gólra váltják, a góllövőlistát pedig kezdőcsatárjuk, Klos vezeti 13 találattal. Ennek a tabellának az élbolyában van még a hazaiaktól Voglsammer (9), a vendégektől pedig Ganvoula (10) is.

A találatokat a VfL is szép ütemben termelte, hiszen 32-vel holtversenyben a harmadik helyen állnak

, a gond csak az, hogy mellé beszedtek 34-et, ami viszont szintén holtversenyben a harmadik legrosszabb. Az sem javítja a Bochum esélyeit, hogy az egyik legrosszabb idegenbeli mutatóval bír a ligában - a csapat az utóbbi 15/16 ilyen meccsén nem tudta begyűjteni a három pontot.

Ugyan a bajnokság vége még messze van, de mi már októberben, a 9. fordulót követően megénekeltük, hogy a Bielefeld végső győzelmét eléggé túlárazták a bukik. Akkor 11-szeres szorzón volt fogadható, immár azonban az élen járnak abban a viszonylatban is és az opció már csak 3.40 körül fizet.

A hiányzók tekintetében mindkét félnél lesznek páran, de a már említett gólgyárosok mind a keretbe várhatók. Ugyan tény, hogy esélyesebbek a hazaiak, de a csapatok utóbbi eredményeit elnézve nem tűnik életbiztosításnak az Arminia behúzása, a hasonló oddsot kínáló BTTS ellenben jóval kecsegtetőbb.

A Bielefeld utóbbi nyolc hazai, míg a Bochum utóbbi nyolc idegenben lejátszott tétmeccséből egyaránt hétszer zöldült ez az opció, amire ehhez képest korrekt szorzót szabtak a bukik. 

{"headTitle":"Armenia Bielefeld-VfL Bochum","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-28 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.656","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081844] 2020-01-28 18:30:00 Arminia Bielefeld - Bochumx;