Logibet

Szaszán még az "átok" sem fog, továbbra is kiválóak a számai

Hiába a mindenkit megátkozó promócikk és a hatalmas népszerűség, Szasza4 továbbra is lenyűgöző!

Él egy nem is annyira legenda a Logibet és a legjobb formában lévő tipstereket bemutató cikkek kapcsán, amely arról szól: amelyik tippmesterről a hatharom.com ír, annak teljesítménye a cikket követően drasztikusan leromlik. Szerencsére az elmúlt hónapokban ez már többször is cáfolatot kapott, remélhetőleg végleg leszámolva ezzel az "átokkal". Íme a bizonyíték, pontosabban bizonyítékok!

Nyerj Szaszával, csatlakozz a Logibethez!

Th3k1ngl2p kiváló teljesítményéről és a 100 eurós challange megnyeréséről január 14-én írtunk, ekkor érte el a tipster a 2000-es Logibet-indexet és ezt követően nem sokkal elindult az Australian Open is, amelyet teniszesként alighanem ő is nagyon várt. Nos, a profit sem váratott magára, hiszen th3k1ngl2p a cikk óta 25 tippet adott fel, amelyből +10.25 egységet nyert. Ez bár nem hangzik soknak, de ha azt nézzük, hogy 28% ROI-t jelent az alacsony átlagtét miatt, máris csettinthetünk a teljesítményére.

A másik tipster ki más is lehetne, mint Szasza4, aki néhány nap leforgása alatt népszerűbb lett, mint sok senior és master tippmester, noha még mindig csak körülbelül 140 lezárt tippje van a Logibet rendszerében. Szaszáról január 16-án írtunk először, a cikk publikálása óta pedig

több, mint +69 egységet nyert, amely körülbelül 16.71%-os ROI-nak* felel meg.

Noha Szaszának egyáltalán nincs könnyű dolga, hiszen az alacsony ligák, amelyekkel dolgozik, nehezen tippelhetőek, az oddsok későn érkeznek meg és a fogadási lehetőségek igencsak szűkösek, a hatalmas hype sem rémítette meg a tipstert, változatlanul brutális eredményességgel kaszál a belizei, a curacaói vagy éppen a mauritániai bajnokságokban.

Mi az a ROI és hány %-tól nevezhető jónak?
A ROI, vagyis a Return on Investment egy közgazdasági fogalom, amelyet a tippmesterek teljesítményének értékelésére is használnak. Megmutatja, hogy a teljes befektetés hány %-a térült meg profitként vagy veszteségként. Minél magasabb a tippszám, annál nehezebb tartani a jó ROI-t, de 500 tipp felett a 6-8% körüli ROI már kiválónak mondható, míg 2000 tipp felett már az 5% is remek.

Messzemenő következtetéseket még mindig nem lehet levonni egyik tipster esetében sem, mindenesetre lassan leszámolhatunk a cikk és a rossz forma közötti összefüggésről, hiszen aki írásaink hatására elkezdte követni a két tippmestert, most lényegesen vaskosabb pénztárcával rendelkezik, mint előtte.

th3k1ngl2p és Szasza4 statisztikái a cikkek óta
Tippmester Tippszám Profit ROI
th3k1ngl2p 25 +10.24 28.44%
Szasza4 49 +69.16 16.71%

Ha te is szeretnéd a két tippmester tippjeit megkapni e-mailben, nincs más dolgod, mint előfizetni a Logibeten havi 19.99€-ért és alvás közben kaszálni úgy, ahogyan a legnagyobbak!
 

Feliratkozom a Logibet legjobb tippmestereire!