NBA

Játszható ilyen szorzón a Lakers bajnoki címe?!

megosztom

Az alapszakasz felén túl, Kobe Bryantre emlékezve született ez a cikk, melyben a végső győzelem esélyeit vizsgáljuk.

Vasárnap este szörnyű hír rázta meg a sportvilágot. Az NBA valaha volt egyik legjobbja, az 5-szörös bajnoki Lakers-legenda, Kobe Bryant helikopter balesetben életét vesztette. Szerkesztőségünket is mélyen megrázta hír, kívánjuk, hogy legyen neki könnyű a föld.

Kobe visszavonulása óta is a rivaldafényben maradt, gyakori vendég volt a LAL-meccsein, szombaton pedig újra felelevenítésre került, hogy mekkora játékos is volt. A 76ers elleni meccsen ugyanis LeBron James lehagyta Mambát a szerzett pontok örökranglistáján, ezzel pedig a harmadik helyre lépett elő.
 

Tudtad? Bryant három hónappal a 18. születésnapja után kezdte pattogtatni a bőrt a lila-arany mezben, amit aztán 20 éven át viselt, karrierjét pedig 33,643 ponttal zárta 2016-ban. 8-as és 24-es mezét is visszavonultatta a Lakers.


Az egész liga gyászol, de az élet nem állt meg és végül meccseket sem halasztottak el. A bajnokság ugyebár már elhagyta az alapszakasz félidejét, és érdekes napok következnek, hiszen a transzfer időszak február 6-án zárul. A Lakersszel több nagyobb és kisebb nevet szóba hoztak - például Derick Rose-t is -, bár LeBron az erre vonatkozó újságírói kérdést lerázta annyival, hogy csapatuk így is 'elég' ahhoz, hogy behúzza a Larry O'Brian-trófeát.

Ezt az oddsmesterek is így látják, hiszen megvizsgáltuk két partnerirodánk, azaz az Unibet és a bet365 vonatkozó kínálatát és hasonló módon 4-szeres szorzót kínálnak a Lakers végső győzelmére. Ez mondjuk nem újkeletű és az sem zökkentette ki az irodákat, hogy a tavalyi Finals-MVP-vel és PG13-mal megerősített városi rivális a karácsonyi game után már 2-0-t tud felmutatni ellenük. Az alapszakasz legjobb mutatójával sem a Lakers bír - keleten a Milwaukee 46 meccséből 40-et megnyert, így értelemszerűen Antetokounmpóék is a favoritok közt vannak, de még mindig nem tudtak az élre ugrani.

Ami biztos, hogy az utóbbi évek egyik legkiegyenlítettebb és legizgalmasabb playoffja érkezik majd áprilisban, de az adott oddsokon szerintünk továbbra is érdemes lehet bepróbálni a Lakerst. A csapat mellett szól a hatalmas rutin és a kémia is, hiszen rég nem látott összhangban van a veteránokat és fiatalokat tömörítő társulat.

{"headTitle":"NBA végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"LA Lakers","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MIL Bucks","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"LA Clippers","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"HOU Rockets","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PHI 76ers","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom