Serie A

Brutális rangadók, durva dupla Itáliából

  • varin
megosztom

Megnéztünk egy izmos kombit a vasárnapi csúcsmeccsekre.

Odds a két csúcsrangadóra
   
  1 x 2
Roma-Lazio 2.80 3.60 2.40
Napoli-Juventus 3.60 3.60 2.05

Vasárnap délután 6 órától késő estig nem érdemes felállni a tévé elől, két parádés rangadót rendeznek Olaszországban, amelyek fogadási szempontból sem ígérkeznek könnyű prédának. Mi azonban most megpróbáltunk egy bátor kis szelvénnyel még izgalmasabbá tenni az estét.


Roma-Lazio

Kezdésnek a római derbire kerül sor az Olimpicóban, márpedig az elmúlt évekkel, de talán évtizedekkel ellentétben most már ott tartunk, hogy a Farkasok pályaválasztásánál is a Sasok a favoritok. Ennek oka több tényezőből áll, kezdve a Lazio formájától a hiányzókig.

Amíg ugyanis az égszínkékek zsinórban 11 nyertes bajnokit abszolváltak, addig a Roma eléggé hektikus szezont fut. Noha Simone Inzaghi csapata kisebb meglepetésre elhullott Nápolyban a hétközi kupameccsen, idén egyértelműen csalódás lenne csupán egy EL-indulás a Laziónak, de fogalmazhatunk talán úgy is, hogy a harmadik hely alatt is minden fájdalmas lenne. A sikerkovács természetesen a góllövőlistát magabiztosan vezető Immobile, aki vasárnap is ott lesz a kezdőben, és akinek a San Paolóban is ziccerei, kapufái voltak, ám szerencséje ezúttal nem. Inzaghi ezúttal Lukaku, Marusic és Cataldi játékára nem számíthat, de vélhetően egyikük sem lenne kezdő egyébként sem.

[3135668] 2020-01-26 18:00:00 Roma - Laziox

A Románál viszont komoly problémái vannak Fonseca mesternek, még úgy is, hogy Edin Dzeko és Alekszandr Kolarov is visszatérhet. Maródi ugyanis Zaniolo (18/4), Pastore (8/0), Santon (10/0), Diawara (12/0), Mkhitaryan (9/3) és Perotti (11/3) is, így a bosnyák gólvágó mögött vélhetően Kluivert, Pellegrini és Ünder is. 

A bukmékereknél a Lazio "idegenben" is esélyesebb, noha az elmúlt években igencsak nagy volt a Farkasok fölénye ebben a párosításban. Ősszel remiztek, és mi most sem gondoljuk, hogy feltétlenül favorizálnunk kéne a Laziót, hiába mutat sok tényező feléjük. Várhatóan kemény 90 perc várható, a 7.5-es határ sem véletlen a lapokra, de mi a győztes vagy a kártyák helyett a gólokra esküszünk, látva a Lazio stílusát és a Roma hátsó sorának sebezhetőségét.

 

Napoli-Juventus

A római rangadót követően találkozik a Napoli és a Juventus, amely lehetne aranycsata is, ám a bajnokság felét átlépve a felek között 27 pont különbség van. A Napoli apró darabokra esett, október 19-e óta egyetlen bajnokit nyertek, azt is egy 90. perces góllal. Noha a BL-ben sikerült a továbbjutás és hét közben a Laziót is legyűrték a San Paolóban, azért nem véletlenül masszív underdogok a Juve ellen saját közönségük előtt is.

Az Öreg Hölgy viszont továbbra is hozza az átlagos stílusát, nyerik a meccseiket, de a magabiztos fölény és a kiütések elmaradoznak, de a Scudettóért folytatott küzdelemben így is favoritnak számítanak, főleg úgy, hogy az Inter elkezdett kicsit botladozni.

[3135666] 2020-01-26 20:45:00 SSC Napoli - Juventusx

Hiányzók mindkét oldalon bőségesen lesznek, de a Juventusnál már megtanultak együtt élni mondjuk Chiellini, Khedira vagy De Sciglio hiányával, és egyelőre Demiral kiválása sem okoz akkora érvágást. A hazaiaknál sokkal rosszabb a helyzet, Allan, Meret, Mertens, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam és Malcuit sem játszhat, amely ismét rányomhatja a bélyegét a déliek védekezésére.

Ősszel egy kiváló meccsen nyert a Juventus hazai pályán 4-3-ra, míg tavaly szintén oda-vissza a Zebrák diadalmaskodtak. A bukik itt is nagy csatát várnak, a 7-esre meghúzott egál line a lapokra viszont soknak tűnik. Mariani sípmester képes ugyan nagyon megszaladni a lapokkal, de a Napoli Gattuso keze alatt nem játszik olyan durva futballt, mint amilyenre számítottunk. Voltak az elmúlt években igencsak kemény, sok lappal tarkított meccseik, de mi most egy eltolt line-on inkább az undernek szavazunk bizalmat, elvégre az odavágón, a 7 gól mellé is csak 6 lap volt. 

{"headTitle":"Kombi a vasárnapi olasz rangadókra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-26 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.09","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma-Lazo - 2.5 gól felett","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Napoli-Juventus - 9 lap alatt (Bet Builder)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2020-01-26;55
301016
megosztom