La Liga

Játékos-speckókra tippelünk a Valencia - Barcán

megosztom

Jön az első igazi erőpróba Quique Setien számára, a Barcelona szombaton a Valencia otthonában lép pályára.

Egyelőre még hibátlan mérleggel bír Barcelona-edzőként Quique Setien, hiszen irányításával a katalánok két meccsből kettőt behúztak. Hétvégén a Granada ellen egy nyomasztó meccsen 1-0-s siker jött össze, hétközben pedig a kupában izzadtak meg a harmadosztályú Ibiza pályáján.

Szombaton viszont már mindenképpen meggyőzőbb teljesítmény kell a Barcelonától, hiszen a Mestallában a Valencia lesz az ellenfél.

A Denevérek a bajnokságban még nem szenvedtek vereséget odahaza, legutóbbi bajnokijukon pedig döntetlen játszottak a Barca ellen. Az is igaz ugyanakkor, hogy utoljára 2008-ban tudták hazai közönség előtt legyőzni a gránátvörös-kékeket.

Csapathírek

Hiányzók terén inkább a Valencia áll rosszabbul, hiszen Piccini és Guedes sérült, Daniel Parejo eltiltott, Vallejo és Cilessen játéka pedig kérdéses.Az előzetes várakozások alapján egy masszívabb 4-4-2-es felállást választhatnak a hazaiak, próbálva ezzel elfoglalni a Barcelona elöl a területeket, elsősorban a középpályán.

A katalánoknál Luis Suárez, Ousmané Dembelé és Neto bajlódik sérüléssel, de rajtuk kívül mindenki ott van a keretben.

A spanyol sajtó szerint ezúttal Setien variálhatja a felállást, elöl csak Messi és Griezmann kezdhet, míg a fiatal Fati ezúttal csereként juthat szóhoz.

[3093472] 2020-01-25 16:00:00 Valencia - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák 1.70 környékén mérik a vendégek sikerét, míg a hazaiak pontszerzése (1X) 2.30-as szorzó körül fogadható. Elég sok döntetlent hoztak össze a csapatok az elmúlt évek során, a pontosztozkodás 4.30-as odds tájékán mozgolódik. Elég lutrinak tűnik most ez a mérkőzés, így a végeredmény vonatkozó fogadások terén óvatosak is maradnánk.

Ami viszont játszható kategóriának tűnik, az Lionel Messi gólszerzése. Továbbra is nagyon Messi-függőnek tűnik a Barca, Suárez hiányában pedig nincs igazán olyan játékos, aki levenné a gólszerzés terhét az argentinról. Suáreznek ráadásul bármikor leadja a labdákat Messi, míg mondjuk Griezmann esetében azért ez még nem feltétlenül van így. A Valencia a Bolha egyik kedvenc ellenfele, így az 1.70-es szorzó megérhet egy kis aprót.

Egy másik speciális fogadást is kinéztünk magunkatnak, mégpedig Sergio Busquets sárgáját. Feszült meccsre és nagy iramra lehet számítani, így nem véletlen, hogy +/-5,5-ön húzták meg a lapok vonalát a bukmékerek. Ha valóban ez a realitás és lesz 5-6 kártya a meccsen, abból 2-3-at a Barca is bevállalhat, Busquets pedig posztjában adódóan is bejelentkezhet egyre.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Valencia - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi gólt szerez ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Sergio Busquets sárga lapot kap ","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3093472] 2020-01-25 16:00:00 Valencia - Barcelonax;
megosztom