Serie A

Idegenben a mumus ellen? - kontrázzuk a csodacsapatot

  • varin

Sokkoló vereségből érkezik az Atalanta, ráadásul éppen a mumushoz. Szoros fiaskóval sem veszítünk!

Nem mondhatni, hogy jó napokon van túl az olasz bajnokság egyik nagy meglepetéscsapata, az Atalanta előbb a kupából eset ki a Fiorentina ellen, majd a liga egyik leggyengébb csapata, a SPAL távozott három egységgel Bergamóból. Gasperiniék most ahhoz a Torinóhoz látogatnak, amely mumusnak számít a kék-feketéknél.

{"headTitle":"Torino-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Torino","odds":"4.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Pedig hetekig minden remekül nézett ki az Atalantánál, hiszen a BL-továbbjutás mellett a Serie A-ban is meneteltek, reálisnak tűnt legrosszabb esetben egy negyedik hely számukra. Viszont jellemző a csapat szélsőséges teljesítményére az, amit az elmúlt időszakban láthattunk, hiszen képesek voltak kikapni Bolognában, ötöt lőni a Milannak, majd kikapni a Fiorentinától és otthon a SPAL-tól. Ráadásul a ferrarai kiscsapat elleni fiaskó nem is nézett ki jól, nem tűnt sem igazán agresszívnek, sem dominánsak az Atalanta, pedig ez a csapat még nincs azon a szinten, hogy legyintsen egy kötelező győzelemre. Gasperininek egy hete volt összekapni a fiait, ráadásul Hateboer is visszatérhetett az eltiltásból, így papíron a legjobb csapatával utazhatott el a BL-aspiráns.

Hasonlóan irigylésre méltó helyzetről odaát nincs szó, sérült vagy eltiltott Baselli (15/0), Ansaldi (13/4), Zaza (13/3), Aina (17/0) és Rincón (17/1), vagyis bőségesen van problémája Mazzarrinak. Különösebben a forma odaát sem lenyűgöző, hiszen a Sassuolo hétvégén elkapta a Bikákat, igaz, előtte három sikeres meccset hozott le a csapat.

Habár a hiányzók listája rosszul fest, azért minőségi pótlás akad a hazaiak oldalán, hiszen így játszhat például Diego Laxalt vagy Soualiho Meité, míg a csatársorban természetesen Andrea Belottitól retteghetnek Djimsiték.

Illetve tarthatnak attól is, hogy az elmúlt években nagyon rosszul ment nekik a Toro ellen, hiszen az északi iparvárosban 2007 óta 6-3-0 a hazaiak mérlege, de még Bergamóban is komoly problémákat okoztak a bordó mezesek a csíkosaknak.

Véleményünk szerint szoros összecsapásra van kilátás, nálunk ez a 90 perc inkább 1x-re áll, a Torino nyerni tudott már Bergamóban is és igaz, hogy hazai pályán nem olyan acélosak, de ez az Atalanta sem az az olajozottan működő gépezet jelenleg. Mi az óvatos hendikepet választottuk most, igaz, hogy az odds nem túl magas, de talán a kockázati faktor sem.

{"headTitle":"Torino-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Torino +1.25","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135671] 2020-01-25 20:45:00 Torino - Atalantax;