Női kézi BL

Románverésre készül a Ferencváros!

megosztom

Folytatódik a női kézilabda Bajnokok Ligája, a középdöntős etap első fordulójában az FTC a CSM Bukarestet fogadja.

Szombaton is nagy szüksége lesz szurkolóira a Ferencvárosnak. - Fotó: fradi.hu

A csoportkörbeli gyenge teljesítménynek (mindössze egy pontot hozott a középdöntőbe az FTC), rögtön rangadóval indul a középdöntős etap a Ferencváros számára, hiszen az alapkörben szintén gyengén teljesítő (három pont) CSM Bukarestet fogadja szombaton.

A zöld-fehérek a női kézilabda világbajnokságot követően vereséggel kezdtek, hiszen hazai pályán kaptak ki egy találattal a Győrtől. Azt követően a Fehérvárt lesimázták, ami után óriási meglepetésre mindössze döntetlenre voltak jók az MTK-val szemben. Azóta négyből négy sikernél járnak, hétközben hazai pályán rangadót nyertek Elek Gáborék, hiszen 33-32-ra verték az Érd együttesét.

A hazaiknál egyébként nem lesz hiányzó, vagyis a szülési szabadságról, a Győr elleni meccsen visszatérő Szucsánszki Zita is bevetésre kész. A zöld-fehérek kiválósága a hétvégi BL-meccs előtt pedig az ehfcl.com portálnak nyilatkozott:

"A BL-ben az összes hazai meccsünket meg akarjuk nyerni, illetve a lehető legtöbb pontot megszerezni. A CSM Bukarest ellen mindig nehéz, de itthon akarjuk tartani a két pontot, eljött ugyanis az idő, hogy végre legyőzzük a románokat! Nem lesz egyszerű dolgunk, mert Cristina Neagu felépült, ráadásul olyan beállóik vannak, mint Dragana Cvijics vagy Crina Pintea."

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

betclic

Ami a vendégeket illeti, a CSM Bukarestet senkinek sem kell bemutatni, ahogy Szucsánszki is említette, egy sor világklasszis játékossal rendelkezik, akikből a szezon eleje óta sérült Nora Mörk, Laura Moisa (lánykori nevén Chiper) nem lép pályára, míg Carmen Martín játéka kérdéses. Ugyanakkor hiába áll jó erőkből a román csapat, idén is sokadjára bizonyítja be, hogy csapatként nem muzsikál túl fényesen.

Mindebben pénzügyi gondok is közrejátszhatnak, októberben például Tomas Ryde mester azért állt fel a kispadról, mivel játékosainak két havi bérével tartozott a klub. A BL-nek tehát az akkori másodedzővel, Adrian Vasilével vágtak neki a románok, aki felemás eredményeket produkált a csapattal, de a világbajnokság alatt véglegesítettek posztján.

Ugyanakkor a vendégek a vb óta ötből öt meccset megnyertek hazájukban, vagyis önbizalommal telve, jó formában várhatják a hétvégi meccset. Azt a találkozót, amely mindkét fél számára irgalmatlanul fontos lesz, avagy biztos, hogy mind a Fradi, mind a CSM felfokozott állapotban lép pályára, amire a szurkolók is biztosan rátesznek egy lapáttal.

Mivel tehát egy kőkemény meccsre van kilátás, ahol ráadásul igen komoly eredménykényszer van mindkét oldalon, így mi a kevés gólban látunk fantáziát. Az alap line-t eggyel feljebb tornászva, az 54,5-nél kevesebb találatra tesszük le voksunkat.

Ti mire fogadnátok a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"FTC - CSM Bukarest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 54,5 gól","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom