Férfi kézi Eb 2020

Vajon összejön az álomdöntő? - tippek az elődöntőre

megosztom

Pénteken az elődöntőkkel folytatódik a férfi kézi Eb. A norvégok a horvátokkal, a spanyolok a szlovénekkel csatáznak.

Norvégia - Horvátország

Az első elődöntőben két veretlen válogatott feszül egymásnak, a fogadóirodák számai alapján azonban Norvégia viszonylag komoly esélyese ennek a találkozónak. Az északiak a mezőnyben az egyedüliek, akik 7/7-es mérleggel állnak, vagyis az eddig látottak alapján rá is szolgáltak ezekre a számokra.  A két évvel ezelőtti Eb-n játszottak utoljára egymással a csapatok, akkor a középdöntőben Horvátország négy góllal felülmúlta a skandinávokat.

{"headTitle":"Norvégia - Horvátország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norvégia ","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Horvátország","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Mostanra viszont Norvégiát szokás emlegetni a világ egyik legjobbjának és az elmúlt két vb ezüstérmese nagyon eltökélten halad a történelmi aranyérme felé. Bár az első számú jobb átlövőjük az izlandiak elleni meccsen kidőlt a sorból, ez nem sokat ront esélyeiken, hiszen Sander Sagosen személyében náluk játszik a világ jelenlegi legjobb támadójátékosa.

A norvégok kiválóan védekeznek, a kapusaik - elsősorban Bergelund - jó formában védenek, támadásban pedig egyelőre még senki nem találta meg az ellenszerüket. Norvégia olyan tempóval kezdi a meccseit, hogy arra nem nagyon tudtak reagálni az ellenfelek, a gyorsan megszerzett előny birtokában pedig remekül menedzselik a mérkőzés további szakaszait.

Horvátország talán az elmúlt évek leggyengébb keretével érkezett erre a tornára, mégsem írnánk le őket. Egy mérkőzésen bárkit képesek lehetnek legyőzni, hiszen megvan ehhez a játékosállományuk, az más kérdés, hogy ha az első sornak nem megy a játék, akkor a padról ezúttal nem ugyanaz a minőség érkezik.

Nem igazán növeli a horvátok esélyeit, hogy két legjobbjuk is sérüléssel bajlódik. A spanyolok elleni meccset teljes egészében kihagyta Luka Cindric, akinek a hírek szerint kisebb izomsérülése akadt, de ami még rosszabb a számukra, hogy Igor Karacic sem 100-as. Bár mindkét játékos játékára számíthatunk, kérdéses milyen fizikai állapotban lesznek. Lino Cervar óriási taktikus, igazi háborút fog ebből a meccsből csinálni, de ezzel van egy olyan érzetünk, hogy Norvégia a két nap pihenő után újabb mérkőzését fogja behúzni.

Spanyolország - Szlovénia

A második elődöntőben a címvédő spanyolok és a történelmük során másodszor négy közé jutó szlovének csapnak össze. A bukik számai alapján ez lehet a simább meccs, hiszen Spanyolország győzelme 1.40-es szorzó alatt fizet.

Nem is nagyon lehet ezen csodálkozni, hiszen Norvégiához hasonlóan Spanyolország is nagyon-nagyon meggyőző játékkal került a legjobb négy közé. Ugyan a horvátok elleni középdöntős rangadót ikszre hozták csak, de egyrészt annak a találkozónak túl sok jelentősége nem volt, másrészt az utolsó negyedóra előtt még hat góllal is vezettek. Az is igaz, hogy a spanyolok ága jóval könnyebb volt a másiknál.

A torna elején a spanyoloknak érmet jósoltunk és szerintünk legalább egy ezüst össze is jön nekik. Bár Szlovénia megmutatta, hogy milyen potenciál van benne, a spanyol válogatottnak feküdhet a stílusuk és nagyon extrát kellene játszaniuk a meglepetéshez. Persze, ha egy csapatban ott van Dean Bombac, akkor jobb óvatosnak lenni a fogadásokkal, mert a szegedi irányítóban megvan az X-faktor, amivel eldönthet egy mérkőzést. Picit kiszámíthatatlan nekünk a szlovén válogatott, így a sima spanyol győzelem helyett inkább rájuk teszünk egy eltolt hendikepet. Méghozzá félidőset.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb elődöntők ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Játszd meg a tippeket kombiban 2,20-as szorzóért cserébe! ","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Norvégia - Horvátország - Norvégia ","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Spanyolország - Szlovénia -1. félidő Szlovénia + 3,5","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}


Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom