Olasz Kupa

Kitart a Roma csodálatos idegenbeli menetelése Torinóban is?

  • varin

1.60 alatti oddson nem fogadnánk a Juventusra, így máshol keressük az értéket a nap rangadóján.

Hiába rendeznek mérkőzéseket a Premier Leauge-ben vagy Franciaországban, a nap rangadójára Torinóban kerül sor, hiszen az Olasz Kupa második negyeddöntőjén a Juventus a Romát fogadja. Az Öreg Hölgy sikere magától értetődőnek tűnik, de semmiképpen sem ilyen oddson. Lássuk tehát, ki csatlakozik a keddi továbbjutó Napolihoz.

{"headTitle":"Juventus-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Roma ugyanis kezd formába lendülni, noha január közepén éppen a Juve győzte le utoljára a Farkasokat. Idegenben viszont veretlenek több, mint két hónapja, nyerni tudtak Firenzében négy lőtt góllal és az Inter pályáján megszerzett remi is jól fest. Hétvégén Genovából hozták el a három pontot, viszont azt se felejtsük el, hogy a bosnyák gólvágójuk, Edin Dzeko mellett akad további fontos hiányzó.

A sérültek között továbbra is ott van és sajnos hónapokig ott is marad az a Nicoló Zaniolo, aki a csapat egyik legfontosabb spílere, de idén már aligha számíthat rá Fonseca mester, míg az említett Dzeko eltiltását tölti. Ettől eltekintve van oka optimistának lenni az egykori remek játékosnak, már a bajnokin is sikerült megráncigálniuk az Öreg Hölgy bajszát, így szó sincs arról, hogy idegenben feltartott kézzel kell kifutniuk a pályára. Dzeko hiánya persze nem egyszerű probléma, a megoldást pedig Nikola Kalinicre bízhatja Fonseca, mögötte Kluivert, Pellegrini és Ünder segítheti a horvátot.

Fotó: Getty Images

Persze a Juventus más szintet képvisel és ez az eredményeken is látszódik. Zsinórban négy győzelemből érkeznek és igaz, hogy a Parma legyőzése nem volt szemet gyönyörködtető, fontos volt, hogy Sarriék kihasználják az Inter botlását és így már négy pont fórral húzzanak el a Scudettóért vívott csatában.

A Juventus az előző kört egy laza 4-0-val hozta az Udinese ellen, ám a vendégek akkor egy nagyon tartalékos tizeneggyel próbálkoztak csodát tenni. Most nemigen fér már bele a Zebráknak, hogy kicsit pihentessenek, így várhatóan Cristiano Ronaldo újra elfoglalja helyét a csatársorban, míg a kaput Gigi Buffon őrizheti.

A tegnapi kőkemény, két pirosat hozó Napoli-Lazio után most ismét a lapokra éri meg gondolni. A 90 percet vezető Gianluca Rocchi jó szezont fut, ami a kártyákat illeti, a két héttel ezelőtti találkozójuk pedig 9 lapot hozott. Rocchi egyébként igencsak régen, 2014-ben vezetett utoljára Roma-Juvét, akkor a biztonság kedvéért odapakolt egy 6+5-öt. Ezzel most is elégedettek lennénk.

{"headTitle":"Juventus-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3232305] 2020-01-22 20:45:00 Juventus - Romax;