TipPics

Olvasónk hitt a magyarokban, több, mint 100 ezret kaszált!

A szlovénok ellen is komoly underdognak hoztak ki minket a bukik, így a sikerünkre fogadók szép oddsot foghattak.

Magyarország újabb hatalmas bravúrt vitt véghez, miután 29-28 arányú győzelmet aratott Szlovénia ellen a férfi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában. Az ezúttal is Malmöben megrendezésre került kézilabdameccsen az első félidőt még a szlovénok nyerték, akkor az eredmény 16-13 volt.

Ekkor a válogatottunkra fogadók biztosan szívták a fogukat, főleg, hogy a félidő végén épp feljövőben voltunk, de az utolsó másodpercben csak beszedtünk egy újabb gólt. A fiúk azonban a lassan már megszokottnak mondható második félidős brillírozással a saját javukra fordították az eredményt, amit aztán nagy nehezen sikerült is megőrizni.

A magyarok az Oroszország és az Izland elleni győzelem, illetve a Dánia elleni döntetlen után a maximális két ponttal jutottak a csoportkörből a középdöntőbe, ahol pénteken kikaptak Norvégiától. A folytatásban kedden - a legutóbbi kontinenstornán ezüstérmes - Svédországgal, szerdán pedig Portugáliával találkoznak. A csoport első két helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.

Az eredmény önmagában is kalapemelést érdemel, amivel fiaink ráadásul sok fogadónak is örömöt szereztek. 'Dzsano01' nevű olvasónk is ebbe a táborba tartozik - 

olvasónk 30 ezret pakolt Magyarország győzelmére és így 142.500 forinttal rövidítette meg az állami bukit!

Érdemes megjegyezni, hogy - nem meglepő módon - ez a fogadás partnerirodáinknál lényegesen jobb oddson volt pakolható és az imént említett téttel ~23-27 ezerrel nagyobb nyereményt ért volna.

 

A tipphez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket, legyen az friss, vagy akár régebbi!

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<