Championship

Gyanúsan jó az odds a West Bromra

A másodosztályt vezető együttes a tabella végén tengődő Stoke ellen lép pályára, a szorzó mégsem ezt tükrözi.

Fotó: Sports Grill

A Championship 28. körét két szebb napokat látott együttes párharca zárja. A magyar szíveknek is kedves West Brom hiába birtokolja az első helyet, formájának és sebezhetőségének köszönhetően a bukmékerek 1.80 körüli oddsot állapítottak meg sikerükre. 

{"headTitle":"West Bromwich Albion-Stoke City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"West Brom","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Stoke","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bajnokságban öt meccse veretlen Albionnak kiváló lehetőség a hétfői összecsapás, hiszen a Leeds bukását kihasználva négy ponttal is elléphetnek. A csapat támadópotenciáljával nincs baj, hiszen 50 lőtt góljuk a legmagasabb a ligában, a baj csak az, hogy a hátsó alakzat közel sem ennyire jó. A Hawthonsban 2.3-at vágtak eddig átlagban, viszont nem kicsit aggasztó, hogy a szezon során ellenfeleik egytől egyig sikeresen iratkoztak fel a lőlapra.

A meccs szempontjából jó hír, hogy egyik mesternek sem kell sok kihagyóval számolni, így a legerősebb 11-eket várhatjuk a pályára. Slaven Bilic csak az egykori arsenalos Kieran Gibbset, Michael O’Neill pedig a vádlisérüléssel bajlódó Ryan Shawcrost kénytelen kihagyni.

298232

A sok bekapott gól mellett azért jó előjelek is vannak. Egyrészt a Brom az utóbbi 19/20 hazai meccsén veretlen maradt és a Stoke elleni előző 10 meccséből is csak egyet veszített el - sőt az utbóbbi hármat egyaránt győzelemmel zárta.

Mondjuk O'Neill érkezése óta érezhető az előrelépés a Pottersnél, bár a tabella első részében helyet foglaló együttesek ellen még nem bizonyítottak. Ezek ellen a csapatok ellen 6/8 összecsapást elveszítettek és a gyászos idegenbeli mutató sem ad túl sok okot a bizakodásra.

Ugyan újév első napján meglepte a Stoke a Huddersfieldet, de persze így sem lendült a mérlegük pozitívba, viszont lépésről lépésre javulnak. Ami zavaró még, az a rengeteg remi, amit a West Brom összeszedett eddig, így inkább egy fogadáskészítős tippel támadunk a meccsre, nehogy beleessünk a túl szép odds csapdájába. 

{"headTitle":"West Bromwich Albion-Stoke City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - 1X + 1 gól fölött","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3066178] 2020-01-20 21:00:00 West Bromwich Albion - Stoke Cityx;