Tipp

Ezt a 1,90-es szorzót képtelenség otthagyni

megosztom

Jó eséllyel nyerő tippre bukkantunk a bet365 barátságos mérkőzései között.

Friss, ropogós szorzót ajánlok a bet365-számlával rendelkező olvasóink figyelmébe. A barátságos meccsek szerdai menüjében a Kaiserslautern - Pirmasens mérkőzésre érdemes odafigyelni, ugyanis a háttérinfók ismeretében értékes fogadásra bukkantunk.

Bár az 1.FCK az egyik legnagyobb múltú német együttesnek számít, jelenleg csupán a Bundesliga 3-ban szerepel. Szerdai ellenfele viszont a negyedosztályú Regionalliga délnyugati csoportjának kieső helyén tanyázik.

Nem kérdés, hogy melyik csapat áll a jobb erőkből, így a háromesélyben kínált 1.28-as hazai szorzón nem is lepődhetünk meg.

bet365

Viszont nem árt tudni, hogy milyen előzményekkel várják a csapatok ezt a meccset. Kezdjük ott, hogy a találkozó a Lautern arénájában lesz, a belépés pedig ingyenes.

A Vörös Ördögök nemrég tértek hazai törökországi edzőtáborukból, ahol többek között a svájci kettőben szereplő Araut 4-1-re, az MTK-t pedig 5-0-ra páholták el. A csapat felkészülése ezzel a finisébe érkezett, hiszen hétvégén rajtol a Bundesliga 3.

A Kaiserslautern honlapja azt közölte, ezt a mérkőzést Boris Schommers az utolsó finomhangolásra használja fel. Ezek alapján tehát nem az ificsapatot várhatjuk játszani, hanem azokat, akikre a mester a bajnoki rajton illetve a tavaszi szezonban is számít.

Erősíti a tippünket, hogy a negyedosztályú félamatőr gárda csupán szerdán (!) kezdte meg a téli alapozást, vagyis öt nap után játssza az első felkészülési meccsét.

Nem kérdés, hogy így melyik csapatra éri meg fogadni. Bár mivel még csak pár perce nyitották meg a piacokat, túl sok opciót még nem találunk a találkozóra, a félidő/játékidő kimenetelre kínált 1.90-es szorzó több, mint baráti.

Kétségtelen, hogy nem ez a legbiztonságosabb fogadástípus, de ezt így nem hagyom ott. A keddi napon számíthatunk még ázsiai hendikepes határokra is, így mindenképp érdemes lesz figyelgetni az eseményt.

{"headTitle":"Kaiserslautern - Pirmasens ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-21 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő / játékidő - Kaiserslautern/Kaiserslautern ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom