Tenisz

Szétbombázták a fogadók Fucsovics ellenfelét - íme a tippünk!

  • Cesc18
megosztom

Magyar idő szerint hétfő hajnali 1 órakor a Margaret Court első mérkőzésén lép pályára Fucsovics Márton.

A magyar játékosnak finoman szólva sem volt szerencséje a sorsolásnál, hiszen a 14. kiemelt Denis Shapovalovot kapta. 

  -nél 1.30 - 3.50-es oddspárral nyitott ez a mérkőzés, ám a tétek szépen befolyásolták a számokat, ugyanis a cikk írásának pillanatában már 5.50-nél jár Fucsovics szorzója, míg Shapovalové 1.14-ig esett.

{"headTitle":"Denis Shapovalov - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-20 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Shapovalov","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Annyira nem meglepő, hogy a fogadók a kanadait favorizálják, hiszen egyrészről egyáltalán nem kezdte rosszul a szezont, másrészről Fucsovics a hét elején sérüléssel bajlódott. 

Fucsovics harmadik alkalommal főtáblás Melbourne-ben. - Fotó: ATP

A világranglistán 66. helyen álló nyíregyházi a bendigói Challenger-tornát választotta felkészülésül, de meglehetősen hamar véget ért számára a verseny, amely után a következőt írta Facebook-oldalán:

Sajnos nem tudtam végig játszani a meccset achilles fájdalom miatt. Régebben is volt vele problémám és most ez újult ki. Úgy érzem, be van gyulladva, de holnap (szerdán) fogok többet tudni. Megyünk tovább az Ausztrál Openre, ahol 100%-osan akarok pályára lépni!

Azóta nem érkeztek friss információk, így nem tudni, hogy Fucsovics milyen állapotban van. Mindenesetre egészségesen sem lenne egyszerű dolga szorossá tenni vagy esetleg meglepetést okozni ezen a meccsen, hiszen Shapovalov azon feltörekvő fiatalok közé tartozik, aki bizony már a nagyok bajszát is keményen ráncigálja és ott topog a top 10 küszöbén. 

Shapovalov egy éve szépen hozta a kötelezőket a torna elején, majd a harmadik körben azzal a Novak Djokoviccsal találkozott, akinek a skalpját másfél hete majdnem levadászta az ATP Cup-on. 

A 3-0 tűnik a legvalószínűbb eredménynek, de azért Fucsovicsot nem lehet leírni, mert az ilyen meccsekre nagyon fel tudja szívni magát. Ugyanakkor nagy kérdés, hogy benne van-e egy igazán minőségi tenisz, hiszen felemásan kezdte ezt a szezont és már a tavalyi év második felében sem igazán tudott brillírozni.

Fogadás szempontjából a 3-0 már nem tartogat értéket, hiszen Shapovalov szorzójával egyenesen arányosan ez is komolyat esett, egészen pontosan 2.50-ről 1.83-ra. 

A -6.5-ös hendikep viszont még bőven játszható és ez akár egy 3-1-es eredménnyel is zöldülhet. Bőven benne van ugyanis ebben a meccsben, hogy egy szettet annyira dominálni tud majd Shapovalov, hogy játékot sem enged vagy maximum egy-kettőt. 

{"headTitle":"Denis Shapovalov - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-20 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hendikep: Shapovalov -6.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

>>>Nézd élőben az Australian Open mérkőzéseit a Bet365-ön. Regisztrálj, használd a H3WIN bónuszkódot és igényeld a 15.000 HUF fogadási kredited!<<<

megosztom