Vízilabda Eb 2020

1.83-szoros tippünk van a magyar-szerb vízilabda meccsre

megosztom

Női vízilabda-válogatottunk vasárnap este Szerbiával csap össze a budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Könnyed siker előtt női válogatottunk. - Fotó: mvlsz.hu - Derencsényi István

Az oroszok után a görögöket is legyőzte női vízilabda-válogatottunk a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, így megnyerte csoportját, avagy a B jelű hatos negyedikével - minden bizonnyal Franciaországgal - negyeddöntőzik majd. Azonban vasárnap még hátra van egy csoportmeccse a szerbek ellen, ahol a cél, hogy ne sérüljön meg senki a folytatásra.

"Az elején szellős volt a zónavédekezésünk, és mire felvettük a játékvezetők ritmusát, addigra eltelt másfél negyed, ezért is tudtak velünk lépést tartani a görögök. Utána már jobban működött a zónánk, és akkor nyílt ki az olló, amikor összeállt a védekezésünk. Támadásban is jól muzsikáltunk, ismét voltak kitűnő egyéni teljesítmények. Háromgólos győzelem után nincs hiányérzetem, amennyit hibáztunk, annyi benne van a játékban. Az Európa-bajnokság előtt is azt mondtam, hogy nagyon jó erőben van a csapat, persze nagyon sokat dolgoztunk ezért. Nemcsak a felkészülés alatt, hanem ősszel is, hiába nem voltak válogatott mérkőzések, egyéni edzésprogramot kaptak a lányok a szárazföldi munkára. Azon kell dolgoznunk, hogy ez az erő ne illanjon el, és folyamatosan fent tudjuk tartani a frissességet és a gyorsaságot, amiből még több kell a továbbiakban" - értékelt a pénteki meccset követően Bíró Attila a waterpolo.hu-nak.

A magyar női válogatott Eb-csapata:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC)
Mezőnyjátékosok: Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Illés Anna (FTC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (FTC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Vályi Vanda (Dunaújváros)
bet365

Az utolsó csoportellenfelünk tehát az a Szerbia lesz, amely válogatott eddig valamennyi meccsét elveszítette, avagy még Horvátországtól és Szlovákiától is ki tudott kapni.

"A szerbek talán az egész mezőny egyik leggyengébb csapata, ellenük nem kell külön készülni, aztán meglátjuk, hogyan alakul a folytatás. A keddi negyeddöntőben jöhetnek az olaszok, jöhetnek a franciák - nyilván az utóbbiaknak sokkal jobban örülnék" - mondta szövetségi kapitányunk a vasárnapi ütközet előtt.

Másfél évvel ezelőtt az Eb-n 23-6-ra vertük déli szomszédainkat, és most is valami hasonló különbség alakulhat ki, mivel egyik félnek sem kell ráfeszülnie a mérkőzésre, hiszen mi biztosan elsők, míg a szerbek biztosan utolsók lesznek. Így a hendikepet elengednénk, viszont ennek tükrében az overben látunk fantáziát.

Ti mire fogadnátok a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Magyarország - Szerbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-19 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 27,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom