Bundesliga

Érdemes kontrázni a Bayernt?

  • gb1
megosztom

A riválisok szépen vették az akadályokat, a címvédőnek pedig a három meccse gólt nem kapó Berlin ellen kéne nyerni.

A tavalyi kupameccsüket eldöntő Coman ezúttal biztosan nem lép pályára. Fotó: Archív

Nehezen tippelhető összecsapással folytatódik a program vasárnap a Bundesligában. Ugyan a Bayern München berlini pályára lépése az oddsok alapján tükörsima vendéggyőzelmet hozhat, a Hertha Jürgen Klinsmann irányításával jelentős javuláson ment keresztül, így mi azért nem írnánk le teljesen a kék-fehéreket.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Bayern Münchern","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-19 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha","odds":"8.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Sokak furcsán néztek, amikor Ante Covic helyére Klinsmannt nevezte ki a berlini vezetőség, de az eddigi meccsek alapján jó döntést hoztak. A legendás német támadó (és egykor Bayern-játékos, majd később rövid ideig edző) elsődleges feladata a védelem rendezése volt, ahogyan anno Dárdainak is. A csapat végül úgy ment téliszünetre, hogy három meccsen, többek közt a második helyen álló Gladbach ellen sem kapott gólt, kontráik pedig egyre élesebbek, összeszedettebbek voltak.

Persze a Bayern sem kell félteni, de azért a pihenő előtti meccsek nem voltak mégsem annyira meggyőzők. Kétszer is az ifjonc Zirkzee beállítása hozta meg a három pontot, nem beszélve arról, hogy az utóbbi öt bajnokiból kettőt elbukott és csak egyet nyert meg simán a rekordbajnok.

[3081522] 2020-01-19 15:30:00 Hertha Berlin - Bayern Münchenx

A felállásokat tekintve láthatjuk, hogy a Bayern védősorában továbbra sincs előrelépés – Süle, Hernández és Martínez is sérült, Kimmich pedig eltiltását tölti. Coman sem lesz bevethető vasárnap, felépült viszont kisebb ágyékműtétje után Lewandowski, aki Flick elmondása alapján a kezdőben kap majd helyet.

A Herthánál Arne Maier és Kalou játéka kérdéses, viszont lehet, hogy újoncot avatnak, ugyanis télen sikerült egy kiváló fiatal védekező középpályást szerezni a jelenleg másodosztályú Stuttgartból, mégpedig a 22 éves argentin Santiago Ascacibart.
 

Tudtad?

  • A Bayern utóbbi 6 idegenbeli meccsén több, mint 2.5 gól született
  • A Bayern veretlen az utóbbi 17/18 Hertha elleni meccsén
  • A Bayern az őszi szezon mind a 17 meccsén betalált
  • A Hertha az utóbbi 4/5 meccsén betalált
  • A Hertha az utóbbi 3 meccsén legalább 2-t lőtt a Bayern ellen


Ami biztos, hogy a Bayern győzelmére szabott odds semmiképpen nem tekinthető value-nak. A védelem továbbra is instabil, a Hertha pedig felszálló ágban van, tehát ha kimenetelre fogadunk, lehet jobb üzlet a hazaiakat megtámogatni egy +2-es ázsiai hendivel. Az előzetesek alapján ami szintén szimpatikus számunkra, az a mindkét csapat betalál opció, bár azért óriási gólszüretre nem számítunk.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Bayern Münchern","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-19 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat lő gólt","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3081522] 2020-01-19 15:30:00 Hertha Berlin - Bayern Münchenx;
megosztom