La Liga

Most megéri fogadni a tinicsatár góljára?

  • mr.blonde
megosztom

A Granada ellen debütál a Barcelona új vezetőedzője. Ősszel kikaptak a katalánok, most ez akár 19-szeres szorzót fizethet.

Egy Barcelona - Granada mérkőzés nem feltétlenül tartozik a hétvége legérdekesebb 90 percei közé, azonban mivel ezen a találkozón debütál a katalán sztárcsapat újonnan kinevezett vezetőedzője, azért mégis tartogat extra adalékot. A Granada papíron nem tartozik a kiemelt ellenfelek közé, így akár Quique Setien egy magabiztos sikerrel is bemutatkozhat a Nou Camp közönségének.

Csapathírek

A hiányzók listáját először a vendégekkel kezdjük, ahol Lozani, Vico, Quini, Montoro biztos kimaradó, de Herrera és Eteki játéka is erősen kérdéses. Közülök öten azért rendszeresen pályára lépnek a bajnokságban, így Diego Martineznek azért lehetnek gondjai az optimális kezdőcsapat felállításában.

Az előzetew kalkulációk alapján a Granada egy 3-4-3-as felállást választhat, ami picit merésznek tűnik erre a találkozóra.

A Barcelona soraiból Luis Suárez, Ousmané Dembelé sérülé, Frenkie de Jong pedig eltiltás miatt hiányzik majd. A két támadó távollétében a 17 éves Fati kerülhet be a támadósorba Messi és Griezmann mellé.

[3093455] 2020-01-19 21:00:00 Barcelona - Granadax

Mire érdemes fogadni?

A Barcelona ezen a meccsen +/-2,25-ös hendikepet kapott a bukiktól, vagyis 2-3 gólos hazai siker környékére lövik be a találkozót a bukik. Azt nem árt kiemelni, hogy szeptemberben a Granada 2-0-ra legyőzte a katalánokat.

Viszont az leszögezhetjük, hogy a Nou Campban nem sok babér terem a spanyol csapatoknak, így joggal számolhatunk azzal, hogy Messiék legyűrik a vendégeket.

Bár a jelek alapján azt láthattuk, hogy Valverdét szerették a játékosok, az új edző mégis hozhatott új impulzusokat és egy kis frisseséget a csapatba.

Két tippet néztük ki, az egyik a Barcelona -2-es ázsiai hendikep, amit a Pinnacle-nél 1.75-ért most megkaphatunk, a másik pedig a fiatal Fati gólszerzése.

Messi oddsában szokás szerint semmi érték nincs, Griezmann pedig annak ellenére kapott alacsony szorzót, hogy nem ontja magából a gólokat. A fiatal tinire viszont kettes odds felett fogadhatunk, ami egy kis aprót nálam mindenképpen megér.

Mit szóltok a tippekhez?

 

 

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Granada ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona -2 AH","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ansummane Fati gólt szerez ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3093455] 2020-01-19 21:00:00 Barcelona - Granadax;
megosztom