Tenisz

Ha folytatódik a sorminta, akkor ez a 2.37-es odds biztosan zöldül

  • Cesc18
megosztom

Szombat hajnalban Benoit Paire és Ugo Humbert csap össze az aucklandi torna döntőjében.

Fél éven belül második alkalommal méri össze tudását a két francia játékos, legutóbb tavaly augusztus végén a Winston Salem-i nyolcaddöntőben randevúztak. Akkor egy elég fordulatos meccsen, döntő szettben Paire bizonyult a jobbnak. Most nem ez lenne a papírforma, hiszen a bukmékerek egy lehelettel a fiatal gall tehetséget favorizálják. 

{"headTitle":"Benoit Paire - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-18 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paire","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Humbert","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kettejük közül Paire rendelkezik a nagyobb rutinnal, neki ez már a nyolcadik ATP döntője lesz, míg honfitársa az elsőre készül. Ugyanakkor Humbert még komolyabb karriert futhat majd be, mint Benoit, és már tavaly is nagyon érett nála egy döntő, hiszen három tornán is ott volt a legjobb négy között. 

Humbert először jutott ATP-tornán döntőbe. - Fotó: ATP

Egyértelműen Humbert vette simábban az akadályokat Aucklandben, ugyanis a hosszabb első meccse után a következő hármat már szettveszteség nélkül tudta behúzni, pedig az elődöntőben John Isner és a negyeddöntőben Denis Shapovalov személyében egyaránt top 20-as játékosokkal találkozott. 

Paire hozta a szokásos hullámzó, kiszámíthatatlan formáját, ennek köszönhetően pedig mind a négy mérkőzésén döntő szettre kényszerült. Ugyanez volt már nála a helyzet az ATP Cup-on is, ahol szintén nem tudott 2-0-ra nyerni. 

2020-ban úgy áll Paire, hogy hét meccset játszott és ezek mindegyike döntő szettbe torkollott. Ha folytatódik ez a sorminta a döntőben is, akkor 2.37-szeres pénz ütheti a markunkat, a     ugyanis ennyit fizet arra, ha három szett lesz. 

Csak a sormintára hagyatkozni azért butaság lenne, de ebben a meccsben bőven benne van, hogy overes lesz. 

Paire esetében a hullámzás szinte borítékolható, de első döntőjében Humbert sem biztos, hogy végig kiegyensúlyozott tud maradni, főleg, ha esetlegesen a győzelem közelében lesz. Valami hasonló meccsre számítunk tőlük, mint amit tavaly Winston Salemben játszottak. 

{"headTitle":"Benoit Paire - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-18 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 22.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom