Championship

Sztárcsatárok nélküli rangadó, az odds mégis remek

  • varin

Minden körülmény a gólszámra való fogadást ajánlja számunkra a pénteki nyitómeccsen.

Villámgyorsan véget ért az FA Kupa miatti szünet Angliában, hétvégén már PL- és Championship-meccseket is rendeznek a ködös Albionban. A hétvégét a Craven Cottage-en nyitjuk, ahol a Fulham fogadja a Middlesbrough együttesét.

{"headTitle":"Fulham-Middlesbrough","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-17 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fulham","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Middlesbrough","odds":"4.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A forma és a hangulat is erőteljesen eltérő a csapatok között. Bár tény, hogy a vendégek kiharcolták az újrajátszást a Tottenham ellen, ez a kiesés miatt csak egy "felesleges" 90 perc volt számukra, amely miatt bizonyosan fáradtabbak lesznek Fletcherék, mint a három nappal többet pihenő Fulham. Jonathan Woodgate több sérült pótlásáról is gondolkodhat, hiszen Ayala (25/2), Shotton (13/0), Dijksteel (13/0) és Assombalonga (20/6) sem bevethető, ami azt jelenti, hogy a második legtöbb gólos játékos hiányozni fog, amely nem éppen jó előjel a liga második leggólképtelenebb csapata esetében.

Persze ha leszámítjuk az FA Kupa-kudarcot, akkor a Borónak nem megy rosszul, hiszen a Champóban öt veretlen meccsnél tartanak, és igaz, hogy a hazai sikereik kötelező győzelmek voltak, de az már közel sem papírforma, hogy 3 pontot csentek a WBA vendégeként és Prestonban is kapott gól nélkül nyertek.

Fotó: Gazzette Live

A Fulhamnél talán még jobb lehet most a kedv, a csapat PL-gárdát ütött ki a kupából, a Villa legyőzését követően pedig a Hull vendégeként is nyertek. A londoniak így ott loholnak a dobogó közvetlen közelében, és bár a WBA-Leeds duót befogni nehéz küldetésnek tűnik bárki számára, a rájátszás simán meglehet Gera Zoltán egykori csapatának, a kiesési utáni azonnali visszajutás pedig nem kis meglepetés lenne.

Ami viszont jókora probléma, az Alekszandr Mitrovics hiánya. A Championship gólkirályi címére törő szerb ugyan az utolsó három meccsén nem talált be és Aboubakar Kamara nem rossz pótló, de a londoniak idei sikerkovácsa egyértelműen Mitro volt, ő rendkívül nagy érvágás.

A felek októberi meccsén egyetlen gól sem esett a Riverside-on, és ugyan hosszú évekre kell visszamennünk a korábbi meccseikig, de érdekes, hogy az utolsó hat meccsükön összesen hét találat volt. Mivel egyik csapat sem tartozik a legoveresebb gárdák közé, illetve egy-egy nagyon fontos támadó hiányozni fog és még az odds is jó, mi egy biztonsági underre adjuk voksunkat.

{"headTitle":"Fulham-Middlesbrough","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-17 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3066170] 2020-01-17 20:45:00 Fulham - Middlesbroughx;