Logibet

Senki nem érti, mit tudhat a tippmester, de rengeteg pénzt hoz az előfizetőknek!

Szasza4 még 100 tippel sem rendelkezik, de már az egyik legnépszerűbb tipster. Mutatjuk, miért hiszünk neki mi is!

Normális esetben ha egy tippmester 100 tipp környékén még 45% körüli ROI-val áll, annak nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget, ekkora számnál még nincs értelme hosszútávról beszélni, csak egy jó formáról. Van azonban egy olyan tényező, amiért a Logibet legújabb szupersztárja, Szasza4 mégis megérdemli ezt a cikket.

Na, kb. ilyen focimeccsekre tippel Szasza :)

A még csak junior szinten lévő Szasza4 úgy rendelkezik seniorokra jellemző követőtáborral, hogy december elején még alig volt 20 tippje, amit viszont decemberben és januárban művel, az egészen - nincs rá jobb szó - beteg, szerencsére a jó értelemben! Szasza4 csak focira tippel, de nem topligára vagy magyar focira, hanem a lehető legeldugottabb bajnokságokra.

A tipsternek volt nepáli, curacaói, granadai, szenegáli, kameruni tippje, de írt már ki ötletet Mauritániából, Srí Lankából és Ausztráliából is.

Jellemzően ezek olyan ligák, ahol európai sportfogadó be nem teszi a lábát, de ha valakinek vannak jó forrásai, márpedig Szaszának szenzációsak lehetnek, akkor hatalmasakat lehet kaszálni. Viszont annak ellenére, hogy ezek kis piacok, egyáltalán nem esnek be hamar, megjátszhatóak a tippjei, lekövethetőek a brutális számok.

Szasza4 statisztikái
Tippszám Nyertes tipp Profit* ROI
88 65 +332.78 46.87%
*: A +332 egység profit azt jelenti, hogy aki egységenként 2000 forinttal játszotta meg Szasza4 tippjeit, az +664 ezer forintot profitálhatott

Nagyon reméljük, hogy sokáig kitart Szasza4 jó formája, mert az eddigi teljesítménye, 100 tipp ide, 100 tipp oda, félelmetes. Nem véletlenül tőle hangos a Discord Logibet-csatornája és az emberek tűkön ülve várják az újabb és újabb Szasza-tippeket, jöjjön az Közép-Amerikából, Ázsiából vagy éppen egy jó kis női foci Kamerunból.

 

Érdekelnek Szasza4 tippjei, követem őt a Logibeten!