Férfi kézi Eb

A németekre és az osztrákokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Szerkesztőink dolga továbbra sem könnyű, hiszen a női vb-hez hasonlóan ez a férfi Eb is tele van bombameglepetésekkel. Azonban nem adják fel a harcot, folytatják a küzdelmet, avagy lássuk mit tippeltek keddre!

Fehéroroszország - Németország
Tipp: Németország @ 1.38

Ahogy az Eb felvezetőjében is pedzegettük, Németország számára nagy esélyt jelenthet ez a torna, hiszen nagyon kedvező ágon szerepelhet. Az első csoportkörben ugyan a spanyoloktól nagyon simán kikaptak, de a hollandokat és a lettek is gond nélkül le tudták gyűrni. Ugyan a baltiak ellen csak egy gól lett a végére a különbség, a második félidő közepén 6-7 gólos volt a differencia, így a végére picit lanyhult a koncentráció.

A fehérorosz gárda évről évre fejlődik és erősödik, így kézlegyintéssel már nem lehet egyetlen sztárcsapatnak sem elintézni őket. Ezzel együtt azért még nincsenek benne a A-kategóriában, így mi ezen a találkozón német sikert vizionálunk.

Horvátország - Ausztria
Tipp: Ausztria +5,5 @ 1.38

Pikáns kis meccset rendeznek Bécsben is, ahol az egyaránt két-két pontos osztrák és horvát csapat meccsel egymással. Ha nem Ausztriában lenne a mérkőzés, akkor bátran mondanánk, hogy sima horvát győzelem van a láthatáron, de hazai pályán azért kemény diók lesznek a sógorok. Tegyük hozzá, ezért tettek is elég sokat az elmúlt két évben, az Eb pedig megmutatta, hogy beérett a munka. A 100 százalékos csoportmérleg még akkor is megsüvegelendő, hogy a cseh, macedón, ukrán trió nem tartozik az élmezőnyhöz.

A horvát válogatott kapcsán a torna előtt azt írtuk, hogy akadtak gondok a felkészülésével, hiányzókat is találunk, de a sztárjaik így is viszik előre a csapatot. Szoros meccs, némi osztrák bírói támogatást és komoly feszültséget várunk ezen a meccsen, így szerintünk az osztrákok beleférnek majd ebbe a hendikepbe.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb 2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-16 18:15","footerTitle":"Játszd meg a tippeket 1.90-es szorzóért cserébe","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Fehéroroszország - Németország - Németország ","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Horvátország - Ausztria - Ausztria +5,5","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom