Ligue 1

Zuhan a Monaco szorzója, használjuk ki

A hercegségiek vasárnap hatalmas meglepetésre 3-3-at értek el Párizsban, de kétszer aligha bakizik a PSG.

Volt ok az örömre a Parc des Prince-ben. Fotó: AS Twitter

A szerdai nap egyik legérdekesebb összecsapása a Monaco-PSG lehet. Vasárnap parádés meccset játszott a két együttes, amely 3-3-mal végződött, de biztosak vagyunk benne, hogy maradt még puskapor bőven. Az oddsmesterek ezúttal is jól lenézik az AS-t, de a fogadási trendek alapján elmondható, hogy ezúttal nem húzza be boldog-boldogtalan a PSG-t, amelynek szorzója már 1,50 fölé emelkedett. 

{"headTitle":"Monaco-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Monaco","odds":"5.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"PSG","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Az előzetesek alapján talán ez lehetne az a meccs, amelyen érdemes kontrázni a fővárosiakat, de mi azért nem ülünk fel a Monaco-vonatra. Egyrészt a három napja lejátszott meccs simán végződhetett volna 5-2, 5-3-as végeredménnyel, tehát a PSG a szezon eddigi legnagyobb tesztjén kissé szerencsétlenül maradt egy ponttal. A bosszúvágy biztosan extra motivációval látja el Mbappéékat, akik ahhoz szoktak, hogy laza 4-5 gólos előnnyel nyerik az összecsapásaikat. Tuchel ezúttal sem nagyon fog pihentetni, bár azért minimális rotációra számítunk.

297742

A Monacónál Jardim utódja, Roberto Moreno remek érzékkel finomhangolta az együttes felállását, amely immár egy könnyen konvertálható 4-3-3-at játszik. Így a villámgyors szélsők, Baldé és Gelson Martins sokkal jobban tudnak érvényesülni, támadásaik pedig értelemszerűen sokkal élesebbek.  

Fontos kiemelni, hogy a  Stade Louis II-ben az utóbbi 8/9 tétmeccsét győzelemmel zárták, és a tabella első harmadában lévő Lille és Rennes ellen is sikerrel végeztek. Persze a PSG-t lehetetlen összehasonlítani a riválisaikkal, hiszen Tuchel olyan izmos támadószekciót tud pályára küldeni, mint a Mauro Icardi, Kylian Mbappé, Ángel Di María és Neymar szuper négyes. Cavaniról még nem is beszéltünk és ekkora névből nemhogy több, de egy sem igen van az ellenfeleknél.
 

Tudtad?
 

  • A PSG az utóbbi 11/13 idegenbeli meccsét behúzta
     
  • A PSG az utóbbi 10 egymás elleni meccsén 36 gólt vágott a Monacónak és ebből kilencet megnyert
     
  • A Monaco gólaránya +5, 34 lőtt mellé már 29-et kapott a Ligue 1 szezon során
     

A párizsiak a legutóbbi négy túrájukon győzelemmel távoztak Monacóból és mindent összevetve ezúttal is kinéz a három egység. Nem lesz könnyű meccs és ahogyan vasárnap, most sem ússzák meg szerintünk kapott gól nélkül, de a keretek minőségbeli különbségének ezúttal tényleg ki kell jönni, főleg, ha valóban felszívták magukat a vendégek a vasárnapi kis saller miatt.

{"headTitle":"Monaco-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG + mindkét csapat szerez gól","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

 

[3057406] 2020-01-15 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx;