Darts

Két elgondolkodtató fogadás a regnáló világbajnokra

megosztom

Peter Wright a világbajnokság után a Premier League-ben is letaszítja a trónról Michael van Gerwent?

Újév első napján, a PDC világbajnokság döntőjét követően kihirdették a 2020-as Premier League Darts mezőnyét, az esemény rajtjához közeledve pedig egyre több mindenre fogadhatunk. A    például felvette a kínálatába az "Első alkalommal nyer", az "Alapszakasz nyertes" és az "Elődöntőbe jut" piacokat is. 

Utóbbi kettőnél természetesen az ötszörös bajnok Michael van Gerwnre kapjuk a legalacsonyabb szorzókat, hiszen a világelső holland egészen fantasztikus statisztikával rendelkezik a Premier League-ben - a 2013-as első részvétele óta mindig döntőbe jutott és minden alkalommal megnyerte az alapszakaszt. 

Nagy kérdés, hogy ezek a sorozatok idén is folytatódnak-e Van Gerwennél vagy esetleg a regnáló világbajnok Peter Wright a Premier League-ben is megtréfálja a hollandot. A skót klasszis szintén őskövülete a PL-nek, hiszen ez lesz zsinórban a hetedik olyan év, amikor tagja a mezőnynek. 

Wright megcsinálta, amire 'oly régóta vágyott: világbajnok lett. - Fotó: PDC

Wright hatalmas falat tört át azzal, hogy a világbajnoki döntőben le tudta győzni Van Gerwent, hiszen előtte sorra veszítette el a major döntőket, a legtöbbet éppen a holland riválisa ellen. Nem meglepő tehát, hogy sokan úgy gondolják, innentől még veszélyesebb lehet "Snakebite" és akár MVG világelsőségére is fenyegetést jelenthet. 

Peter évekig azt mondogatta, hogy egyszer világbajnok lesz, most már az. Nincs többé nyomás rajta, megnyugodhat és nem kell mást tennie, mint felmenni a színpadra és dobni. Úgy gondolom, hogy innentől még veszélyesebb lesz.

- mondta az egykori világelső Colin Lloyd.

Érdemes lehet tehát elgondolkozni azon, hogy Wright a világbajnokság után akár a Premier League-ben is megtörheti Van Gerwen uralmát. 

A skót alapszakasz sikere 8.50-szeres pénzzel kecsegtet, míg az elődöntőbe jutására 1.61-es szorzót kapunk. 

Az "Első alkalommal nyer" piacon sem rossz dupla kasszáért az "igen" opció, hiszen Van Gerwenen kívül csak Gary Anderson rendelkezik PL-címmel. A mezőny viszont elég kemény, gyakorlatilag bárki húzza majd be a trófeát, nem beszélhetünk óriási meglepetésről, hiába kapunk például egy Glen Durrantre 20 feletti szorzót. 

Rettentően érdekes Premier League előtt állunk és mivel szokás szerint a holland a toronymagas esélyes, így érdemes lehet egy-egy nagyobb szorzós fogadással megpróbálkozni. 

Szerinted mire lesz képes Wright a 2020-as Premier League-ben, immáron világbajnokként?


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITEM<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 forint). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhaárok és kivételek. +18

megosztom