Olasz Kupa

Dobhatja a kupát a bajnokesélyes - tipp az Inter-Cagliarira

  • varin

Conte tartalékol, a Cagliari viszont komolyan veszi a milánói 90 percet. 8.5-szeres oddsunk is van.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mai Olasz Kupa-meccsek közül a legrangosabb talán egyben a legkevésbé érdekes a csapatok számára, hiszen az Inter-Cagliari találkozón ugyan két top6-os gárda randevúzik, de mindkét félnek másodlagos a sorozat. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne nyerhetnénk könnyedén ezzel a párosítással...

{"headTitle":"Inter-Cagliari","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cagliari","odds":"7.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ha ugyanis találkozik egy tartalékos sztárcsapat és egy motivált kiscsapat, az többnyire inkább a kicsik felé billenti a mérleget, márpedig a beérkező hírek alapján mind Antonio Conte erősen rotál majd, Rolando Maran viszont komolyan veszi a 90 percet.

Sok információ persze nem látott napvilágot, de az biztosra vehető, hogy Lukaku, Lautaro Martínez és Alexis Sánchez sem játszanak a Nerrazurinál, így Esposito lehet felelős a gólokért, míg a védelemben Ranocchia és Skriniar jelentheti a minőséget. A vendégeknél elég problémás jelenleg a védelem helyzete, Ceppitelli, Mattiello és Cacciatore is sérültek, a csapat pedig rendkívül gyenge formában van, de Maran elszánt és nem adja le a kupát.

"Már az is nagy szó, hogy eddig eljutottunk a sorozatban, de ezek nehéz hetek számunkra. A hosszú, remek formát követően vissza kell nyernünk önbizalmunkat, de szó sincs arról, hogy nem vennénk komolyan emiatt a kupát. A lehető legjobb csapatomat küldöm majd pályára a forma és az edzésen látottak alapján, szóval nincs semmilyen szó rotációról" - mondta Maran.

A szardíniai kiscsapattal szenzációsan szereplő tar mester legénységében ott vannak a legjobbjai, így Nainggolan ismét játszhat egykori kenyéradója ellen, miként Simeone vagy Joao Pedro nevét is megtaláljuk a meccskeretben.

Az egyik tippünk éppen az őrült belga gólja, aki alighanem extrán motivált lesz az Inter ellen, főleg amilyen körülmények között távoznia kellett, a másik ötletünk pedig igencsak egyszerű, az Inter nem tömi ki a Cagliarit, gyatra forma ide, zsinórban beszedett vereségek oda.

{"headTitle":"Inter-Cagliari","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari +1.5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Radja Nainggolan gólt szerez","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3158147] 2020-01-14 20:45:00 Inter - Cagliarix;