Férfi kézi Eb 2020

A norvégokra és a szlovénokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Szerkesztőink dolga továbbra sem könnyű, hiszen a női vb-hez hasonlóan ez a férfi Eb is tele van bombameglepetésekkel. Azonban nem adják fel a harcot, folytatják a küzdelmet, avagy lássuk mit tippeltek keddre!

Portugália-Norvégia
Tipp: Norvégia @ 1.28

Meglepetésre a norvégok mellett a portugálok is továbbjutottak már a D-csoportból, azonban egy kérdés még maradt, ki nyeri a négyest, avagy ki visz magával több pontot a középdöntőbe?

Noha ez a torna is bebizonyította, hogy senkit sem szabad lenézni, de ezen a meccsen a skandinávoknak van nagyobb esélyük a sikerre. A portugálok ugyanis hiába játszhatnak felszabadultan, a norvégok biztosan nem becsülik le őket, mindemellett minden téren jobbak, ráadásul hazai pályán játszhatnak.

Mindezek tükrében pedig számunkra meglepő volna, ha ez a meccs végül nem Norvégia sikerével érne véget.

Svájc-Szlovénia
Tipp: Szlovénia @ 1.24

A szlovénok két győzelemmel a hátuk mögött várják a keddi meccset, azonban nem dőlhetnek hátra, hiszen, ha kikapnak, míg a svédek megverik a lengyeleket, amire igen jó esély van, akkor akár még ki is eshetnek.

Ugyanakkor az eddig látottak alapján erre nincs sok sansz, Vranjesék szerintünk átléphetnek Svájcon is. Nyugati szomszédaink ugyanis remekelnek a tornán, vasárnap például a házigazda svédeket verték két góllal úgy, hogy az első félidő közepétől szinte végig vezettek. Jó az elegy, egyénileg is igen jó játékosok alkotják a csapatot, amely, ha így folytatja, sokáig eljuthat.

Ám csak akkor, ha a svájciakat is legyőzik (az iksz is elengedő lehet, de arra kézilabdában nem lehet játszani), hiszen ez esetben húzzák be a csoportot és két pontot visznek a középdöntőbe. A sikerre pedig minden esélyük megvan,mivel egyértelműen ellenfelük előtt járnak.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb 2020 - 6. nap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-14 18:15","footerTitle":"Játszd meg a két tippet kötésben 1.59-es szorzóért cserébe ","footerLink":"https://www.hatharom.com/livescore","events":[{"eventTitle":"Portugália-Norvégia // Norvégia","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Svájc-Szlovénia // Szlovénia","odds":"1.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom