NBA

Ennyiért kitartunk a Thunder mellett

megosztom

A Lakers ellen ugyan simán kikapott az OKC, de a szenvedő Timberwolves nem kéne, hogy nagy gondot okozzon.

Magyar idő szerint hétfő késő éjjel feszül egymásnak a Timberwolves és a Thunder. Az oddmesterek enyhe favoritnak hozták ki Steven Adamséket, ami aligha meglepő, hiszen a Target Center nem sűrűn ünnepelhetett hazai győzelmet az idény során.

{"headTitle":"Minnesota Timberwolves-Oklahoma City Thunder","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-14 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Timberwolves","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Thunder","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A 22-17-tel álló Thunder egy csúnya vereségről érkezik, de a Lakers ellen annyira azért nem szégyen idén kikapni. Persze, ha hozzátesszük, hogy LeBron és AD sem játszott, akkor már kicsit aggasztóbbnak tűnik a helyzet, bár előtte a legjobbjaival felálló Rocketst meg simán elintézték. Minden bizonnyal a dicsőség kissé a fejekbe szállt és a Lakers ellen kissé beragadtak az öltözőbe - már a félidőben szinte elúszott az összecsapás. 

A Timberwolves is csúnya zakóról érkezik, mégpedig az imént említett Houston ellen. Andrew Wiggins ezúttal is katasztrofális volt, 3/13 mezőnykísérletével és 1/7 triplával tudott csak "hozzájárulni" a 30 pontos vereséghez. Ez a teljesítmény amúgy remekül tükrözi az egész támadószekciót, amely az 5. leggyengébb a ligában, míg az értékesített triplák százalékában másodikok hátulról. 
 

Trendek

 • A Thunder 10-1 ATS az utóbbi 11 idegenbeli meccsén
   
 • A Thunder 8-1 ATS az utóbbi 9 meccsén
   
 • A Thunder 4-0 ATS az utóbbi 4 olyan meccsen, ahol negatív mutatójú ellenféllel játszott
   
 • A Timberwolves 18-37 az utóbbi 55 olyan meccset követően, ahol legalább 125 pontot kapott
   

Amibe kapaszkodhat a hazai csapat, hogy a Thunder ellen az utóbbi 6/10 meccset behúzták, bár ez nem tűnik annyira relevánsnak a hétfői meccs kapcsán. Sokkal inkább az, hogy a Thunder az utóbbi 15 összecsapásából 11-et megnyert, köztük erősebb feleket is legyűrve, tehát az otthon 6-11-gyel álló Minnesota így nem kéne, hogy gondot okozzon.

{"headTitle":"Minnesota Timberwolves-Oklahoma City Thunder","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-14 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Thunder -2.5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom