NFL

Ennyire fix a 49ers-Chiefs döntő? - íme az oddsok

megosztom

Sima favoritok a hazai pályán játszó csapatok az AFC, illetve NFC döntőiben.

Teljesen átlagos, izgalmaktól mentes, papírforma hétvégét rendeztek hétvégén az NFL-ben, a meccsek mindegyike unalmas, hamar lefutott, érdektelen 60 percet hozott. Legalábbis egy alternatív univerzumban, mert a miénkben egy legendás Divisional Round volt, tele őrült dolgokkal. Lássuk ezt követően a főcsoport-döntők szorzóit.

A főcsoportdöntők határai és szorzói
   
  Győztes Hendikep Under/Over
Chiefs-Titans 1.29 - 3.70 -7.5 52.0
49ers-Packers 1.32 - 3.65 -7 45.0

Az tényleg papírforma, hogy az AFC egyik finalistája a Kansas City Chiefs, ám annak "hogyanja" már korántsem mondható egyértelműnek. Mahomes és csapata a Houston Texans ellen már 24 pontos hátrányban is volt hazai pályán, ám a 2. negyedtől kezdve olyat tettek ki az Arrowhead gyepére, amelyet idén talán csak a Baltimore-tól láthattunk. A Chiefs önbizalomtól duzzadva, megállíthatatlan támadógépezetként vágtatott át Watsonékon, és egy edzői malőröktől sem mentes mérkőzésen végül 20 pontot tett közé.

Ryan Tannehill és Lamar Jackson párharcából nem kis meglepetésre előbbi került ki győztesen. - Fotó: NFL

Gondolhattuk volna előzetesen, hogy minden adott egy Ravens-Chiefs döntőhöz, amely egyes elfogult vélemények szerint előrehozott Super Bowl is lehetett volna, ám a Titans belepiszkított a Hollók levesébe, Lamar Jacksonék nem tudták egy nappal korábban véghez vinni a hatalmas fordítást. Ryan Tannehill 88 passzolt yarddal vezette a Super Bowl kapujába csapatát, ám mint az az oddsoknál is látszik, igencsak nehéz lesz a helyzetük a Titánoknak - igaz, nem kevésbé, mint Baltimore-ban, ráadásul idén már verték egyszer a vasárnapi ellenfelüket.

Hétvégén mindkét mérkőzéssel bőségesen foglalkozunk, reméljük, tudjuk folytatni az idei playoffban látott hibátlan mérlegünket.

Az NFC-ben nem láthattunk ekkora meccseket és ilyen meglepetést, de azért a Packers-Seahawks meccsre aligha lehet az unalmas jelzőt aggatni. Aaron Rodgersék egy kiváló meccsen ütötték ki a Seattle Seahawksot, elvéve ezzel a csoporton belüli NFC-finálé lehetőségét, hiszen a másik ágon a San Francisco 49ers parádés védekezéssel semmisítette meg a Minnesota Vikingset.

A Nemzeti Főcsoport döntőjét tehát a kaliforniaiak és a wisconsiniak vívják, ám ha olyan 60 perc lesz, mint a felek novemberi találkozóján (37-8), akkor a Packers-fanok szomorú hétfő hajnal elé néznek.

{"headTitle":"Super Bowl oddsok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-19 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kansas City Chiefs","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"San Francisci 49ers","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Green Bay Packers","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tennessee Titans","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom