Férfi kézi Eb 2020

A magyarok és az izlandiak meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Szerkesztőink - Tomihmv és mr. blonde - ezúttal is kihívják a bukmékereket és minden játéknapra megpróbálnak nyerő tippekkel előrukkolni. Lássuk mit tippeltek hétfőre!

Dánia-Magyarország
Tipp: Dánia -4,5 @ 1.47

Noha amíg mi bravúrral legyőztük az oroszokat, addig a dánok meglepetésre kikaptak az izlandiaktól, még sincs túl sok esélyünk a hétfői meccsen.

Három éve a vb-n ugyan meglepetésre underdogként elintéztük a dánokat a nyolcaddöntőben, ezúttal még hatalmasabb a felek közt a különbség a skandinávok javára, hiszen voltaképp hazai pályán játszhatnak, innentől nem hibázhatnak, ráadásul minden poszton jobbak.

Úgy véljük, hogy ezen a találkozón akkor lett volna esélyünk, ha a nyitónapi sikerünk mellett Dánia átgázolt volna Izlandon. Így lényegében kár cifrázni a dolgot, szerintünk több, mint négy góllal kapunk ki hétfőn. Ami főleg úgy van benne a pakliban, hogy amikorra nagyjából eldől a találkozó, vélhetően a mieink részéről jön a tartalékolás az izlandiak elleni ki-ki meccsre.

Izland-Oroszország
Tipp: Izland @ 1.45

A kombink másik meccse, a csoportunk másik találkozója, avagy az Izland-Oroszország. Ahogy fentebb is olvasható, mindkét csapat meglepetést okozott az első kanyarban, ám amíg az izlandiak hatalmas pozitívat, addig az oroszok embertelen negatívat.

Az előző bekezdés alapján kiderül, hogy az oroszok számára tehát élet-halál ez a meccs, de szombaton mutatott teljesítményük, illetve ahogy az izlandiak - főleg a kulcsjátékosok - játszottak a dánok ellen, egyszerűen nem tudunk olyan forgatókönyvet elképzelni, hogy ne a skandinávok nyerjék meg a találkozót, amivel egyébiránt karnyújtásnyira kerülnének a továbbjutástól.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb 2020 - 5. nap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-13 18:15","footerTitle":"Játszd meg a két tippet kötésben 2.13-as szorzóért cserébe ","footerLink":"https://www.hatharom.com/livescore","events":[{"eventTitle":"Dánia-Magyarország // Dánia -4,5","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Izland-Oroszország // Izland","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom