Férfi kézi Eb 2020

A dánok és a magyarok meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Szerkesztőink - Tomihmv és mr. blonde - ezúttal is kihívják a bukmékereket és minden játéknapra megpróbálnak nyerő tippekkel előrukkolni.

Dánia-Izland
Tipp: Dánia -3,5 @ 1.49

Ahogyan arról már beszámoltunk, a dánok az Európa-bajnokság legnagyobb esélyesei. Bivalyerős keretük van, hiszen minden poszton minimum két egyforma képességű játékosuk van, arról nem is beszélve, hogy Malmöben, vagyis a szomszédban játszhatnak.

Ugyan az izlandiak sem számítanak gyengének, de az utóbbi években már nem jönnek számukra az eredmények, mint korábban. Mindez az egyre gyengébb keretnek köszönhető, hiszen lassan, de biztosan kipörög az aranygenerációjuk, igaz, Sigurdsson 40, míg Petersson 39 évesen is ott van a keretben.

Az utóbbi években a felek találkozóit rendre Dánia nyerte, ráadásul nem kis különbséggel. Ez pedig most is simán benne van a pakliban, főleg úgy, hogy Izlandnak igazából nem ezen a meccsen, hanem inkább az oroszok és a magyarok elleni ütközeten kell kaparnia. Mindezek tükrében pedig mi a dánokra fogadunk, igaz, az átlagtól eltérően egy kisebb hendikeppel.

Magyarország - Oroszország
Tipp: Oroszország +1,5@1.29

A magyar válogatott helyzetével már külön cikkben is foglalkoztunk, dióhéjban összefoglalnánk annyival, hogy az utóbbi évek messze legrutintalanabb együttesével vágunk neki a tornának. Gulyás István csapatában hét olyan játékost is találunk, akik életük első felnőtt világversenyére készülnek. Véleményünk szerint legalább öt olyan játékos nincs ott keretben, akik az első sorhoz tartozhatnának, így pedig nagyon nehéz Európa-bajnokság vár a fiúkra.

Az oroszok nem mindig szívják fel magukat a világversenyekre, de a keretük alapján most elmondhatjuk, hogy az utóbbi évek legerősebb garnitúrájával jöttek az Eb-re. Az oddsok szépen átfordultak már, de sajnos egyetértünk a tömeggel, így mi is inkább az orosz csapatra fogadunk.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb - 3. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-11 16:00","footerTitle":"Játszd meg a tippeket kötésben 1.92-es szorzóért cserébe ","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Dánia - Izland - Dánia -3.5 ","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország - Oroszország - Oroszország +1,5","odds":"1.29","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom